Regina Costantino - jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Noel
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 45
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Noel

Újonc
2025. 12. 01.
2
0
25
Szerbia.
LS karakter
Regina Costantino
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Kleinkesy_​
2. Hogyan szólíthatunk? Kesy / Norbi.​
3. Hány éves vagy? 24​
4. Játtszott perceid száma? 3890​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban.Sziasztok a nevem Norbi - A becenevem Kesy! 2 hónap múlva töltöm a 25-évemet! Jelenleg Szerbia / Szabadka városában élek, bár laktam már elég sok helyen Például : Németország / Ausztria / Magyarország / Montenegro. Jelenleg Pincérként dolgozom egy étteremben.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív : Türelmes vagyok, Mindig józan ésszel gondolkodom/ döntök. Segítőkész vagyok! Negatívum : Mindig törekszem, hogy amit csinálok az tökéletes legyen , és ezáltal néha lassabban végzek a feladattal, olykor képes vagyok több dolgot is a vállamra búzditani és ezáltal teljesen el vagyok havazva.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:Refina Costantino​
2. Születési helye, ideje: Los Santos​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendvédelmi középiskola / egyetem.​
4. Büntetett előéletű? Nem!​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy törekednék, hogy a Rendvédelemnek teljes mértékben és teljes oda adással lehessek a hű társuk.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem!​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Vegyünk példának egy olyan szituációt, hogy a Kollégám vezet, én pedig az anyósülésen ülök, a kollégám felkapcsolja a villogót majd felszólítsa az előtte haladó gépjárművet, hogy húzódjon félre, majd állítsa le a motort. Én eközben Be rádiózom , //Egység szám/ illetve a nevünk , majd a jármű típúsát/ rendszámát , hogy igazoltatás alá vonjuk. Miután a gépjármű megállt, és megbizonyosodtunk arról, hogy a járművet leállította, én ki szállok oda sétálok, bemutatkozom illetve jelvényszámom - fokozatom! Meg kérdezem a teljes nevét- illetve elkérem a személyigazolványát / Jogosítványt. Aki a sofőr - Neki berádiózom, az illető nevével, hogy nézzen utána a rendszerben. Ha nem talált rá feljelentést, vagy egyéb olyan dolgot ami azonnali intézkedésre hivatna , akkor csak átnézem a csomagtartót / abban az esetben ha fokozott ellenőrzés van érvényben.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek feladata a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése, valamint az emberek és vagyon védelme.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes - akihez közvetlenül tartozol. Feljebbvaló - bárki, aki magasabb rangú nálad.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? bírság összegét nem a priusz határozza meg, hanem a jogszabályi táblázat és a szituáció súlya.​
11. Meséljen magáról pár mondatban.Regina Costantino vagyok. 2000.02.14-én születtem Los Santosban. Általános iskolai tanulmányaimat a Vespucci Beach Elementary Általános Iskolában végeztem. Olykor nehéz időszakokat éltünk meg, de szerető családban nőttem fel, akik mindenben támogattak és mindig a helyes útra tereltek. A középiskolát a Vinewood High School falai között fejeztem be, ahol már ekkor érdeklődni kezdtem a közösség szolgálata iránt. Több iskolai önkéntes programban is részt vettem, melyek során megismerhettem, milyen felelősségteljes döntéseket hozni mások biztonsága érdekében.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak, először is a saját és az egységem és a civil lakosság védelmére törekszem, próbálom fenntartani a helytet feletti kontrollt, Mind ezek közben a rádión jelzem, hogy erősítést kérek az adott helyszínre mert tüzet nyitottak ránk. Elmondom, hogy hányan vannak, milyen járműből és satöbbi!
Próbálom a Kommunikációt folyamatosan fenntartani a többi egységgel, hogy a lehető legjobb összhanban tudjuk lezárni a menekülési útvonalakat.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Biztosítom a helyszínt illetve a személyt elő állítom kihallgatás céljából! Tudomásul veszem amit mondott, de nem tekintek bizonyítéknak amíg az nem bizonyítható! Minden lépést a protokollnak megfelelően, szakszerűen és a jogszabályokat betartva hajtok végre.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon vagy fórumon. ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r. Őrnagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.