Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Kleinkesy_2. Hogyan szólíthatunk? Kesy / Norbi.3. Hány éves vagy? 244. Játtszott perceid száma? 38905. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban.Sziasztok a nevem Norbi - A becenevem Kesy! 2 hónap múlva töltöm a 25-évemet! Jelenleg Szerbia / Szabadka városában élek, bár laktam már elég sok helyen Például : Németország / Ausztria / Magyarország / Montenegro. Jelenleg Pincérként dolgozom egy étteremben.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív : Türelmes vagyok, Mindig józan ésszel gondolkodom/ döntök. Segítőkész vagyok! Negatívum : Mindig törekszem, hogy amit csinálok az tökéletes legyen , és ezáltal néha lassabban végzek a feladattal, olykor képes vagyok több dolgot is a vállamra búzditani és ezáltal teljesen el vagyok havazva.Általános adatok
1. Teljes neve:Refina Costantino2. Születési helye, ideje: Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendvédelmi középiskola / egyetem.4. Büntetett előéletű? Nem!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy törekednék, hogy a Rendvédelemnek teljes mértékben és teljes oda adással lehessek a hű társuk.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem!7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Vegyünk példának egy olyan szituációt, hogy a Kollégám vezet, én pedig az anyósülésen ülök, a kollégám felkapcsolja a villogót majd felszólítsa az előtte haladó gépjárművet, hogy húzódjon félre, majd állítsa le a motort. Én eközben Be rádiózom , //Egység szám/ illetve a nevünk , majd a jármű típúsát/ rendszámát , hogy igazoltatás alá vonjuk. Miután a gépjármű megállt, és megbizonyosodtunk arról, hogy a járművet leállította, én ki szállok oda sétálok, bemutatkozom illetve jelvényszámom - fokozatom! Meg kérdezem a teljes nevét- illetve elkérem a személyigazolványát / Jogosítványt. Aki a sofőr - Neki berádiózom, az illető nevével, hogy nézzen utána a rendszerben. Ha nem talált rá feljelentést, vagy egyéb olyan dolgot ami azonnali intézkedésre hivatna , akkor csak átnézem a csomagtartót / abban az esetben ha fokozott ellenőrzés van érvényben.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek feladata a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése, valamint az emberek és vagyon védelme.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen felettes - akihez közvetlenül tartozol. Feljebbvaló - bárki, aki magasabb rangú nálad.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? bírság összegét nem a priusz határozza meg, hanem a jogszabályi táblázat és a szituáció súlya.11. Meséljen magáról pár mondatban.Regina Costantino vagyok. 2000.02.14-én születtem Los Santosban. Általános iskolai tanulmányaimat a Vespucci Beach Elementary Általános Iskolában végeztem. Olykor nehéz időszakokat éltünk meg, de szerető családban nőttem fel, akik mindenben támogattak és mindig a helyes útra tereltek. A középiskolát a Vinewood High School falai között fejeztem be, ahol már ekkor érdeklődni kezdtem a közösség szolgálata iránt. Több iskolai önkéntes programban is részt vettem, melyek során megismerhettem, milyen felelősségteljes döntéseket hozni mások biztonsága érdekében.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak, először is a saját és az egységem és a civil lakosság védelmére törekszem, próbálom fenntartani a helytet feletti kontrollt, Mind ezek közben a rádión jelzem, hogy erősítést kérek az adott helyszínre mert tüzet nyitottak ránk. Elmondom, hogy hányan vannak, milyen járműből és satöbbi!Próbálom a Kommunikációt folyamatosan fenntartani a többi egységgel, hogy a lehető legjobb összhanban tudjuk lezárni a menekülési útvonalakat.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Biztosítom a helyszínt illetve a személyt elő állítom kihallgatás céljából! Tudomásul veszem amit mondott, de nem tekintek bizonyítéknak amíg az nem bizonyítható! Minden lépést a protokollnak megfelelően, szakszerűen és a jogszabályokat betartva hajtok végre.