Reed Thomson jelentkezési formanyomtatványa a Rendőrséghez.

• Thread starter Thread starter whoami
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 64
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

whoami

Barangoló
2025. 06. 07.
97
103
cs_747
LS karakter
Sinti E. Joseph
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: ablzs​
2. Hogyan szólíthatunk? Balázsnak.​
3. Hány éves vagy? 21 leszek novemberben.​
4. Játtszott perceid száma? 300 körül, de rengeteg tapasztalattal rendelkezem egyéb más szerverekről.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Természetesen, Látásmta v2-n Rendőrség alleader voltam másfél évig (Vezérőrnagy), illetőleg TEK főleader 1 évig. Ezen kívül még sok más szerveren voltam, sok tapasztalatom van.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyet sem. UCP kép
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Balázsnak hívnak, 21 éves leszek az idén. Mezőgazdasági Gépésztechnikus végzettséggel rendelkezem, van egy családi gazdaságunk, ami elég nagynak mondható. Szabadidőmben általában játszok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság 3 pozitív: Segítőkészség, Jó csapatmunka, Normális magatartás. - 3 negatív: Nem szeretem a tudatlan, és idegesítő embereket. Nem szeretem, ha az igazam ellenére is tovább magyaráznak. Nem szeretem, ha kötözködnek velem.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Reed Thomson​
2. Születési helye, ideje: Los Santos állami kórház, 1991.11.04.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: San Fierroi Rendőrakadémia.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Bevetési Osztályban, mint műveletirányító. A kellő tudás megvan hozzá már most.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Ebben a városban sehol, de jól tudom kezelni a fegyvert.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?
1 - Fényhíd, sziréna.
2 - Megaphone felszólítás
3 - Bemutatkozás, iratok kérése.
4 - Iratok átvizsgálása, érvényességek ellenőrzése.
5 - MDC jármű és személy adatok lekérdezése.
6 - Csomagtér átvizsgálás (Kötelező felszerelést keresvén legfőképpen)
7 - Ha minden rendben volt, iratok visszaadása, elköszönés.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az államnak a közrend és közbiztonság védelmi szerve. Számos al- és főosztállyal rendelkezik.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettesem ad nekem parancsot, lényegében ő az irányítóm.
A feljebb való pedig aki felettem áll a szervezetben.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Attól függ, hogy milyen súlyos vádpontok szerepelnek a priuszán, tekintve az együttműködést, a beszéd közbeni stílust, de mindenképpen úgy járok el a személlyel szemben, ahogy a Törvény is tenné.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Reed Thomson egy 34 éves amerikából származó férfi. Tanulmányai a San Fierroi rendőrakadémián történtek, többek között az érettségi bizonyítványt is ott sikerült megszereznie. Rendszerető, kultúrált, megbízható és magabiztos ember.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádióforgalmazáson egyből szólok a történtekről, illetve további erősítést kérnék a helyszínre.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mindenek előtt szólok rádióforgalmazáson, ezek után kiszállíttatom a járműből, közlöm a jogait, és beviszem kihallgatásra. Kiderítem, honnan és kitől szerezte, és ezeket az információkat továbbítom a felettesem számára.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

• Kedvelés
Reactions: whoami
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.