Raphail_Manolatos - BUBEK [admin1]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajkola

Újonc
2025. 03. 19.
7
24
LS karakter
Raphail_Manolatos
A téma címe a következőképp nézzen ki:
Raphail_Manolatos - Bubek

dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Raphail_Manolatos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Bubek
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bubek és társa üldözte két frakció társunkat, le lett rádiózva, hogy kéne nekik segítség, erre fel mi hárman megindultunk segíteni nekik, a HQnk mögött lövöldözés lett, ahol lelőttem Bubeket és a társát is, Bubek jelöletnel Alfa Romeoja nyitva maradt, majd miután mindenki halott volt a szervekből oda mentünk ketten a csomagtartóhoz, és egyikünk elkezdte átnézni, erre Bubek felkaparta magát oda jött a kocsihoz és megkérdezte, hogy jó a kocsi?? Mi közben ICztünk a kocsinál, beszélgettünk. Bubek gondolt egyet, és beült a kocsiba és el akarta vinni miközben mi még ugye RPZtünk a csominál, ezért én lelőttem. ( ELEVE ott se lehetett volna legjobb tudomásom szerint, mivel le kellene szolizni a halálidőt ha felkaparja magát.) Erre a társa válaszul lelőtt engem (felkapart 2-3pre rá, de ennek meg se kellett volna történnie, hiszen ott sem lehetett volna. )
[a dara 12:47kor ért véget]

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bizonyíték arról, hogy a lövöldözés után nem szolizik Bubek : Bizonyíték arról, hogy el akarta vinni a kocsit, miközben még RP volt :https://streamable.com/9jakis
Megjegyzés:

Válaszod

Utoljára szerkesztve:
Szevasz, az hogy beülök, közel sem jelenti hogy én most el fogok hajtani, haverod perceken át turkálhatott benne(direkt el se mentem, ameddig ő nem csukta le a csomagteret), ennek ellenére te azonnal lelőttél, de nem csak engem, a kártyázót is, amint felkártyázta magát konkrét indok nélkül visszalőtted.
[2025-03-20 12:46:52] [Output] : *** Christos Nikolaidis belenézett a csomagtartóba.
[2025-03-20 12:49:45] [Output] : *** Christos Nikolaidis rábassza a csomit.

Várom a bírálatot.

Nem kéne dara közben/egyből utána felkártyázni magadat bármennyi ppd is van barát.
+ arra szeretnék még választ kapni, hogy miért nem dutyztad le a 15perc halál időt, amit minden adminnak kötelező.

(Ennek az egész csomagtartós történésnek meg sem szabadott volna történnie, ha te betartod halál idős szabályt.)

Panaszkönyvhöz csak a bíráló admin, és a résztvevők szólhatnak hozzá - 100 büntetőpont.
Szevasz, az hogy beülök, közel sem jelenti hogy én most el fogok hajtani, haverod perceken át turkálhatott benne(direkt el se mentem, ameddig ő nem csukta le a csomagteret), ennek ellenére te azonnal lelőttél, de nem csak engem, a kártyázót is, amint felkártyázta magát konkrét indok nélkül visszalőtted.
[2025-03-20 12:46:52] [Output] : *** Christos Nikolaidis belenézett a csomagtartóba.
[2025-03-20 12:49:45] [Output] : *** Christos Nikolaidis rábassza a csomit.

Várom a bírálatot.
Szia. Mi az, hogy “szevasz” nem emlékszem rá, hogy együtt homokoztatok volna Raphaillal, vannak sokkal kulturáltabb köszönési formák. Ha ezt én, vagy más normál player engedné meg magának, akkor már jönnének az adminok azzal, hogy OOC stílus, mert nem preferálják ezt a stílust, ez ugyan úgy igaz fordítva is, adminként példát kéne statuálj, de ahogy nézem ez egyik formában sem sikerült.

Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, @Bubek légyszíves küld át a logodat az ügyről.

• Kedvelés
Reactions: Rajkola
Sziasztok a panaszt átolvasva, videót/képet megnézve arra a döntésre jutottam:

- Az admin nem hibázott mivel az RP-det nem befolyásolta, nem vitte el az autót és hagyta hogy a csomagtartóba megnézzél mindent.
- Az OOC megnyilvánulásaidra figyelj oda Bubek, köszönöm előre is.

Az eljáró admin nem hibázott, a panaszod jogtalan.

• Kedvelés
  • Wow
Reactions: Bubek és Rajkola
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.