Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban.Fontos számomra a csapatmunka és a tiszteletteljes kommunikáció, hiszen hiszem, hogy egy jól működő közösség alapja az együttműködés. Könnyen megtalálom a közös hangot másokkal, nyitott vagyok az építő kritikára és mindig igyekszem a közösség javát szem előtt tartva cselekedni. Emellett nem idegen tőlem a humor sem – úgy gondolom, egy kis jókedv még a legkomolyabb helyzeteket is gördülékenyebbé teheti. Célom, hogy aktív, megbízható és hasznos tagja legyek a frakciónak.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Úgy gondolom, érdemes engem választani a TEK frakcióba, mert felelősségteljesen, komolyan állok a szerepemhez, ugyanakkor jól tudok alkalmazkodni a különböző helyzetekhez és emberekhez.4. Mióta játszol a szerveren? kb 1 hete da az 1 hét alatt közel 50 óra4.1 Játszott perceid száma: 2 825 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Van hogy 4-5 de akár többet is5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék csatlakozni a TEK-hez, mert mindig is vonzott a szervezett, fegyelmezett, magas szintű RP-t igénylő frakciómunka. Úgy érzem, a TEK-ben lehetőségem lenne fejlődni, komolyabb helyzetekben helytállni, és egy olyan közösség tagja lenni, ahol számít a csapatmunka, a gyors döntéshozatal és a szabályok betartása.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren még nem voltam rendvédelmi frakcióban7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Nem vagyok az a típus, aki meggondolatlanul cselekszik – mindig igyekszem először átlátni a helyzetet, és csak ezután hozok döntést. Fontos számomra az együttműködés, könnyen megtalálom a közös hangot másokkal, és hiszek abban, hogy egy jól működő csapatban mindenki értéke számít.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról: https://imgur.com/a/yAc9UiJ ez a ban óta nem történt semmi és ezt a ban-t is megbántam
ez a ban óta semmi nem történt és ezt a ban is megbántam
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Szerintem a TEK feladata a kiemelten veszélyes helyzetek kezelése, mint például túszejtések, rajtaütések vagy fegyveres bűnözők elfogása. A cél, hogy szakszerűen, szervezetten és a lehető legkisebb kockázattal oldjunk meg olyan helyzeteket, amik túlmutatnak a rendőrség hatáskörén. A TEK nemcsak erőt, hanem fegyelmet, precizitást és profizmust is képvisel.Általános adatok
1. Teljes neve: Raphael Derard2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1999.09.19.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: VálaszElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Richman 1611. Telefonszáma: +38-76-373-0423Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Alapfokú rendészeti képzés – Itt sajátítottam el az alapvető jogi, intézkedéstaktikai és kommunikációs ismereteket, valamint a szabályszerű fegyverhasználat alapjait.
- Rendőrségi szolgálat (járőri tapasztalat) – Több hónapot töltöttem szolgálatban járőrként, ahol éles helyzetekben is tapasztalatot szereztem a rendfenntartásban, igazoltatásokban és kisebb bűncselekmények kezelésében.
- Középfokú taktikai tréning – Speciális képzésen vettem részt, amely a rajtaütések, házkutatások és magas kockázatú helyzetek kezelésére készített fel.
- Különleges egységi gyakorlat – Szimulációs műveleteken vettem részt, ahol megtanultam csapatban dolgozni, gyors döntéseket hozni, és fegyelmezetten viselkedni éles szituációkban.
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol,Olasz,
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.05.24.
Raphael Derard
Raphael Derard
Utoljára szerkesztve:
.png)