Ramzan Floyd - Peto

• Thread starter Thread starter qacsa
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 176
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

qacsa

Újonc
2024. 08. 04.
34
9
LS karakter
Ryan Coldry
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ramzan Floyd
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Peto
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Legutlsó rablásról nálam maradt a tec9,és mentem szereletől el, leszerettem volna rakni. A rendőr utánam fordul és felszólított majd,félre álltam és vártam egy kicsit, hogy hátha kiszáll, nem szállt ki ezért én megtettem, mert ott volt a Tec9 kiszálltam és lelőttem mivel a fokozott miatt így is úgy is átszoktak motozni. Aztán a rendőr hívott admint ahol a Peto jött ki és elmondtam nekik a szituációt, és azt vágta rá, hogy egyértelmű DM.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A videó az esetről nekem nincs meg.
Megjegyzés:

A végére megjegyzem, amikor voltam rendőr és fokozott volt a legtöbben ugyan ezt csinálták és nem volt belőle semmi ügy.Köszönöm, ha elolvastad.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Hellosztok!

Számomra nincs rendjén, hogy mert félre állít a rendőr te kiszállsz és lősz. Nem szólított fel, hogy szállj ki, nem kért semmit. Félre húzott.
Nyilván te gondolhatod, hogy motozás lesz belőle, de nem kötelező motozni.. Ő pedig mint utólag kiderült nem is akart, bár ez nem lényeges hiszen mondani bármit lehet.

Számomra a helyes cselekedet a következő lett volna:
1. Amennyiben kiakar szállítani ruházat átvizsgálást végett, te fogod magad és elhajtasz.
2. Félre sem húzódsz mivel gondolod úgyis motozás lesz a vége.

Logokat ide becsatolom az adminügyről: LOG
Amit videót kaptam az esetről, tovább küldöm Beninek privátban. MDC és többi végett..

Köszönöm.

• Kedvelés
Reactions: Beni
Megérkeztem a bírálattal, átolvastam a bizonyítékokat az igazoltatás során nem ez volt a helyes döntés, hogy azonnal kiszálltál és rálőttél a rendőrre.

Ahogy ő is mondta, több lehetőséged is lett volna például elmenekülhettél volna, vagy megvárhattad volna az igazoltatás további menetét, és csak ezután hozhattál volna döntést.

Ennek alapján a panaszod jogtalan, az adminisztrátor nem hibázott.

További szép estét!

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.