Ramzan Floyd Panaszkönyv

• Thread starter Thread starter qacsa
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 199
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

qacsa

Újonc
2024. 08. 04.
34
9
LS karakter
Ryan Coldry
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Ramzan Floyd
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tomy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Akkor leírnám az elejéről. Az volt, hogy egyik haverommal elmentünk rabolni és akit elcsalogattunk déli horgászattól a zacisnál lévő bérelhető garázsokhoz és ott raboltuk volna ki. Admint hívott erre, hogy fgh helyről rabolunk.Viszont én úgy tudom/tudtam, hogy az a bérelhetőő garázs nem számít forgalmas helynek mivel újból elolvastam a szabályzatot és ott is az van leírva, hogy a farm és a fényező számít csak forgalmasnak. Aztán elkérte az elő rp-t ami hanyag volt mivel csak 17 sor volt, így ezzel nem is volt bajom. Itt legfőbbkép azzal van, hogy azt mondta az fgh helyről rablás egybefügg a NonRP-vel, ezért hanyag előrp és nonrp miatt kaptam én és haverom 180 perces ajailt. Mivel az nincs leírva hogy a bérelhető garázs forgalmasnak számít ezért tartom furának azt, hogy fgh rablásért kaptunk jailt ami NonRP-ként lett kiosztva.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[AdminJail]: Admin 1 Tomy bebörtönözte Ramzan Floyd játékost 180 percre.
[AdminJail]: Indok: NonRP, Hanyag ElőRP
https://pastebin.com/Xa3yjXrX
Megjegyzés:

Köszi, hogy elolvastad!

Utoljára szerkesztve:
Szia. Az admin ügyön elmondtam, hogy kimerítette a NonRP fogalmát. Megkérdeztem a srácoktól is és azt a választ kaptam, hogy úgy jó. Ha nem NonRP lett volna az indok akkor is ugyan úgy megkaptad volna a szankciót.

Ez lehet így van nem vagyok admin, de a szabályzat tudtommal nem írja, hogy a bérelhető garázs fgh hely és itt ezzel van leginkább problémánk. A logot csatoltam a PK-ba.
Szia. Az admin ügyön elmondtam, hogy kimerítette a NonRP fogalmát. Megkérdeztem a srácoktól is és azt a választ kaptam, hogy úgy jó. Ha nem NonRP lett volna az indok akkor is ugyan úgy megkaptad volna a szankciót.

Megérkeztem a bírálattal, mivel semmilyen bizonyitékot nem kaptam, és talán bizonyíték se kell hogy ezt elbíráljam, nem is füznék ehhez sokat.
Ott fényezed a kocsit, annál a bérelhető garázsnál, ami természetesen forgalmas helynek minősül.
Hanyag előrp-re annyit hogyha megtervezek valamit, akkor ha már fel lépek egy rp szerverre nem egy 17 soros előrp-t rakok össze.
Arra pedig hogy számodra nem egyértelmű a szabályzat, arról nem az admin tehet. Bérelhető garázs ahol fényezed az autód egyértelműen forgalmas helynek számit!
- Továbbiakban hanyagold a panasz megtételét bizonyíték nélkül!
Panasz jogtalan, admin nem hibázott zárom.

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Rolikaa
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.