Rampage

• Thread starter Thread starter Roy
  • Start date Start date
  • Válaszok 24
  • Látta 868
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roy

Újonc
2025. 03. 16.
68
71
LS karakter
Juraj Perusko
LV Karakter
Matthews Bueno
Sziasztok!

A mostani hetekben azt vettem ( és vettük is, több személy egyeztetése után írom ezt) észre,hogy bazi erős lett a rampage. Erre saját példámat tudom felhozni, kimentem farmokhoz Pénzkötegre, 8 fejlövést adtam le az illegálosnak, ő ezután fedezékbe ment és kutya baja nem lett,majd egy csípás kihúzott a semmiből. Ezek mellett mostanában eléggé úgy veszem észre, hogy egyre többen és többen keresik a lövöldözést, amivel személy szerint nekem nincs gondom viszont az esetek 85%-ban rampagesek és lehetetlen őket kilőni. Tegyük fel , este 10 órakor van 4 illegálos aki menekülni kezd. Van 3-4 egység, amikben jobb esetben 8-9 rendvédelmis van, megy utánuk. Egy lövöldözésben a rendőröknek esélyük sem lesz a rampage ellen.
Szintén saját tapasztalat, ha dutyzunk tegyük fel 14-en és ATM van abból 7-8 ember inkább ki sem megy rá, mert semmi kedve 15 percet várni.

Mit javaslok/ mi az ötletem:

1, Rampage gyengítése, most iszonyatosan erős.
2, rendvédelemnek kitalálni valami fogyasztható itemet ( drogoz helyettesítve) ami mondjuk a az eredeti rampagenek legalább a felét adná.
3, golyóálló mellény (CSAK a rendvédelmis) és sisak adjon valamennyi rampaget a rendvédelemnek is, szint úgy mondjuk a felét a drogos rampagenek,hogy legyen esélyünk.

A rampage eddig is ugyan ilyen volt, sőt még ennél is erősebb volt a rampage, mint most.
Az illegál rampage téren eddig szinte csak "nerf-et" kapott, ha lehet így mondani. És a legtöbb esetben jó, hogy van az illegálosoknak rampage, mert legtöbbször az illegáll létszám akciókon nem haladja meg a a 8-at sem. Rendvédelemből meg van 15-25 körülberül egy akción. Hozzátenném még azt is, hogy illegál részen nincs ingyen lőszer, fegyver, X kali minden akcióra, mint a rendvédelemnek.
És ha jól tudom ezért is van a rampage, hogy fair legyen a játszma az illegál/legál téren.

Utoljára szerkesztve:
Tilos a dupla-tripla hozzászólás 20 büntetőpont - Flim
Szerintem még mindig nagyon erős a rampage, ha szerinted csak nerfelve volt, akkor is. Kétlem hogy illegál többnyire 6-7 embert sem éri el, mai bankon is többen voltak mint a rendvédelmisek. Az ingyen lőszer , fegyver felhozatala szerintem nonszensz, ez egy gazdagrp. Ha kimész szigetre mondjuk 2 nap alatt ott voltál 3-4 órát kiszedted magadnak az aheti akcióra valót. Vagy elég ha elmész naponta 2 órát supi transzozni/ horgászni és ott a fegyver, lőszer.

Tisztelt Hozzászólok!

Engedjétek meg, hogy egy kiegyensúlyozott, objektív nézőpontból reagáljak az elhangzott észrevételekre a rampage jelenlegi állapotával kapcsolatban.

Fontos rávilágítani arra, hogy a rendszer mögött húzódó alapelv nem más, mint az egyensúly fenntartása a legál és az illegál frakciók között. Ugyan valóban előfordulnak esetek, amikor a rampage hatása erőteljesnek tűnhet, nem szabad elfeledni azt a tényt, hogy az illegál oldal számbeli hátrányban van a legtöbb helyzetben. Miközben a rendvédelem rendszerint 3–4-szeres létszámmal van jelen, addig az illegál frakciók tagjai sokszor 8 fő alatti létszámban próbálnak helytállni.

Továbbá – és ez talán az egyik leglényegesebb pont – a rendvédelmi oldal eszköztára szolgálati juttatásként, gyakorlatilag költségmentesen hozzáférhető, míg az illegál szereplőknek minden egyes fegyver, lőszer, vagy drog használata konkrét anyagi áldozatot jelent, gyakran több millió dolláros kiadást egyetlen akció keretében. Ez azt eredményezi, hogy az illegál oldal kockázata sokkal magasabb, miközben a haszon nem mindig biztosított.

Ha a jelenlegi rampage rendszer egy az egyben „átruházásra” kerülne a rendvédelmi oldalra, vagy gyengítésre kerülne a meglévő illegál használatban, az hosszútávon felborítaná a szerepjátékos egyensúlyt, mivel elvenné a motivációt az illegál frakcióktól a bármiféle konfrontációs szituációk kezdeményezésére – ez pedig sem a szerver dinamikája, sem a közösség szempontjából nem lenne előnyös.

A fenti szempontokat figyelembe véve úgy vélem, hogy a rampage jelenlegi formája szükséges ellensúly, amely kompenzálja az illegál oldalt ért hátrányokat mind létszámban, mind költségekben. Mindez nem zárja ki, hogy ésszerű keretek között lehessen párbeszédet folytatni a rendvédelem oldalának élményfokozásáról, például alternatív eszközök vagy mechanikák bevezetésével – de nem a rampage rovására.

Sziasztok!

Szeretnék egy kisebb kiegészítést tenni az eddigi gondolatokhoz, főként a bejövő és kimenő költségekkel kapcsolatban, pusztán matek alapon.

Egy átlagos akciónál személyenként elviszünk kb.:
  • 200 db M4 lőszert, darabja 40-50 ezer $ → ez már önmagában 8-10 millió
  • 100 db M110 lőszert, darabja 30-40 ezer $ → 3-4 millió
  • 12-15 kokain, darabja kb. 300 ezer $ → 3,6-4,5 millió
Mindezen felül ott van a használt fegyverek értéke is, amelyek sokszor 100k+ prémium pont, tehát ha esetleg anim a vége és figyu van, akkor még azt is bele kalkulálni..

Összességében egyetlen akció költsége fejenként körülbelül 15-20 millió dollár között mozog. Ráadásul ez még csak az alap, hiszen rengeteg tényező befolyásolhatja a végkimenetelt, és már egy apró hiba is könnyen kudarcba fullaszthatja az egész műveletet.

Ha mégis sikerülne – ami ritka eset – egy teljes benzinkúti kör, és a leadás is gond nélkül menne, akkor nagyjából 6-8 millió dollár lehet a bevétel, kivételes esetben akár 9-10 millió is. Ezt viszont több ember között (akár 6-8-10 főre) kell szétosztani.

Az ATM-es akciók hasonlóan alakulnak, sőt, ott az összbevétel általában ott még ennél is kevesebb.

Éppen ezért érdemes lenne újra átgondolni, hogy reálisan milyen ráfordítást igényel egy-egy heti akció, és mennyire kivitelezhető mindez a gyakorlatban. Nem rosszindulat, csak egy számítás alapú észrevétel, ami talán segíthet egy kiegyensúlyozottabban átlátni akár a rendvédelemnek, akár az ötlet gazdájának a jelenlegi helyzetet. Teszem hozzá hogy kis rangban, gyengébb fegyverekkel megértem hogy úgy tűnik hogy gyenge a rendvédelem a droggal szemben, viszont rendszeresen 1-2 lövés vagyok akciókon a rendvédelmi csipások/m110esek által tehát ezzel a nézőpontal nevetségesnek találom hogy a multkori nerfelés után még egy körben nehezítsük az illegál életét, mikor mi ezt csak a szerver rendvédelmének és saját magunk szórakoztatásábol tesszük, nem azért a kis alamizsnáért amit egy-egy rablás hoz a konyhára, ami nem volt még hogy fedezte volna valaha az akción elhasznált kokómat, mindemellett a rendvédelem megkapja a kis setupot az NPC-ből, nem kell órákat üljön ha balul sül el az akció, valamint megkapja az óránkénti kis pár száz ezret a frakció fizetésétől/beosztástól függően.

Köszi, ha elolvastátok reménykedek benne hogy így már érthető az álláspontunk mindenki számára.

Hali,

Azt előre leszögezem, hogy a jövőben a drog rendszeren nem fogunk változtatni semmit. Most a jelenlegi formájában, úgy gondoljuk hogy balanszolva van. Tudjuk nagyon jól, hogy nem tudunk olyan szabályzati módosításokat, rendszerek kiépítését úgy megvalósítani hogy mindenkinek - jelen helyzetben mind a kettő félnek megfeleljünk, bár minden ilyen helyzetben törekszünk arra, hogy a két fél valamelyest szinten egálban legyen.

Reagálva erre a "nem éri meg" helyzetre:
Beszélünk, illetve gondolkodunk rajta, ugyanúgy ahogy megígértem az előző hasonló topicnál erre is hamarosan érkezni fog egy megoldás, csak a türelmeteket kérjük. A topicot nyitva hagyom, ugyan úgy ahogy eddig is tettétek, érkezhetnek normális hozzászólások a témával kapcsolatban, főleg olyan információkkal amit @TrueGyuri osztott meg velünk, így azért könnyebben átlátjuk a helyzetet.

Ha van valami update a témával kapcsolatban, a lehető leghamarabb valamelykünk jelezni fog ide nektek, addig is a türelmeteket kérjük.

További szép napokat.;)

Sziasztok!

Szeretnék egy kisebb kiegészítést tenni az eddigi gondolatokhoz, főként a bejövő és kimenő költségekkel kapcsolatban, pusztán matek alapon.

Egy átlagos akciónál személyenként elviszünk kb.:
  • 200 db M4 lőszert, darabja 40-50 ezer $ → ez már önmagában 8-10 millió
  • 100 db M110 lőszert, darabja 30-40 ezer $ → 3-4 millió
  • 12-15 kokain, darabja kb. 300 ezer $ → 3,6-4,5 millió
Mindezen felül ott van a használt fegyverek értéke is, amelyek sokszor 100k+ prémium pont, tehát ha esetleg anim a vége és figyu van, akkor még azt is bele kalkulálni..
Szia, ládákból tudsz szerezni M4 lőszert, illetve magot termesztésre, minden lehetőség adott az illegál részére, csak úgy mond kis időt kell bele ölni.
-Kicsit sokallom hogy 12-15 kokain megy el egy akción, szerintem bőven elég 6-8 darab is, a script (Szerintem) kedvez az illegál részére a rampage egész gyorsan feltölt illetve nem kell annyit szívni se.
-Szép napot.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: rey és pelambre
Szia, ládákból tudsz szerezni M4 lőszert, illetve magot termesztésre, minden lehetőség adott az illegál részére, csak úgy mond kis időt kell bele ölni.
-Kicsit sokallom hogy 12-15 kokain megy el egy akción, szerintem bőven elég 6-8 darab is, a script (Szerintem) kedvez az illegál részére a rampage egész gyorsan feltölt illetve nem kell annyit szívni se.
-Szép napot.
Szia!

Én minden akcióta 15 körüli kokainnal járok mert ha nyomkodja az ember gyorsan fogy, főleg ha becsúszik egy 30-40perces RP stopp, és 10/8 hiába nyit az ember reportot hogy vissza kapja a rampage szintet. A magokbol, ami rendes tehát kokain vagy para, nem túl gyakori az esély hogy ad sajnos, a "ládákból tudsz M4 Lőszert szerezni" szituációt pedig itt vázolnám logokkal lentebb.

31db kinyitott láda --> 574db M4 Lőszer ami 2 akció, had ne is vázoljam hogy ennyi ládát összeszedni szerencsével is tizen-huszon óra, valamint vásárolni sem könnyű lőszeres ládát, mert ritkán adják el az emberek, hiszen a lőszer mindenkinek kell.

Valamint itt továbbra is kiállok amellett hogy nekünk azért mindenért tenni is kell, profit nélkül, tiszta funbol csinálva mindezt.

- Drogot termeszteni úgy hogy szét van minden farm razziázva.
- Illegál szigetre járni ahol gyakran lövöldözés kerekedik/rablás
- Ahhoz, hogy ésszerű időn belül letermeld a 40 kokaint, ha össze is jönnek a magjaid ami nem gyakori, venned kell prémium tápoldatot, ami 4000 PP/40 cserje ami nekem nem probléma, de sokak akciórol akcióra élnek kokainnal, vagy a gazdagabbak szolgálják ki őket. (Teszem hozzá tápoldattal 12 óra, nélküle 48 mire megnő teljesen a drog, és ez idő alatt még bőven benne van hogy rádrugják a farm ajtót)

Tehát továbbra is kiemelném hogy nekünk ez nettó minusz minden akció során, bárki bármit mond, esetleg egy nem beriasztott nemzeti bank rablás, ahol éppen még más illegál sem támad be, valamint a rendőrök sem szurnak ki, had ne mondjam hogy ez milyen ritka eggybeesés, tud profitos lenni, a drog felhasználás mellett 0 kilőtt lőszerrel, de ez tényleg 20ból 1.

Mindenemellett a rendvédelem felveszi az NPC-től a kitet és ha ügyes, lásd nagyon sok esetben simán megszivatják az illegálost 1-1 sniperrel, vagy egy közös jól kivitelezett támadással, arról meg még szót sem ejtettem hogy ott van a Smoke/Flash kombó ami egy ügyes player kezében az alvilágot jelenti minden illegálos számára.

Ezt előre leszögezném hogy, nem panaszkodás, hanem szín tiszta érvelés, mi is már nagyon várjuk hogy ebből visszafele is lássunk valamennyit, hogy 1-1 rablás esetleg megérje, vagy legalább vissza hozzon ésszerűen valamennyit, mert jelenleg mikor elmegyünk 6-8an egy Benzinkút kört, és sikerrel járunk, majd a végén a 6-8 ember között elosztjuk a 6-8 milliót, gyakran már inkább ráhagyjuk és úgy döntünk hogy kerüljön fel fraki számlára és gyűjtünk valamire a közösbe, úgy gondolom hogy pont ezért is ilyen inaktív jelenleg több illegál frakció is, mert nem feltétlen éri meg rablásokat kezdeményezni.

[2025-05-27 21:30:28] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:30:28] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:47:51] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:48:57] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:49:35] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:50:25] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:51:04] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:52:03] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:52:42] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-27 21:53:35] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-28 02:45:53] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-28 02:45:57] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-28 02:47:05] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-28 02:47:06] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-28 21:25:35] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-28 21:26:47] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-28 21:27:48] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-29 01:16:28] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-31 23:38:41] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-31 23:38:43] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-31 23:40:04] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-05-31 23:40:05] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:25:34] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:25:34] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:25:35] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:27:06] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:28:23] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:29:15] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:29:26] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:29:27] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
[2025-06-02 16:32:13] [Output] : *** Max Morel kivett egy tárgyat a széfből. (Láda (Lőszer))
-->
[2025-05-27 21:48:24] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 41db 5.56x45mm
[2025-05-27 21:50:10] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 36db 5.56x45mm
[2025-05-28 21:27:41] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 38db 5.56x45mm
[2025-05-28 21:28:18] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 42db 5.56x45mm
[2025-05-28 21:28:21] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 43db 5.56x45mm
[2025-05-28 21:28:22] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 32db 5.56x45mm
[2025-05-29 01:17:14] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 48db 5.56x45mm
[2025-05-31 23:40:59] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 40db 5.56x45mm
[2025-06-02 16:26:35] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 42db 5.56x45mm
[2025-06-02 16:27:38] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 41db 5.56x45mm
[2025-06-02 16:27:39] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 41db 5.56x45mm
[2025-06-02 16:28:54] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 44db 5.56x45mm
[2025-06-02 16:30:49] [Output] : [DawnMTA - Siker]: Kivettél egy tárgyat a ládából: 46db 5.56x45mm

• Kedvelés
Reactions: Milkee
-Szép napot.
Szia, 14 ládában kaptam 200 körüli m4 töltényt amit ha azt nézel 2 millió/darabja a ládának és van olyan is, hogy 2,5be árulja. Ha 2.000.000/db áron veszed az 28.000.000 dollár, a többi töltény meg kb haszontalan. Kezdjük ott kb mindegyik tekes, honvéd-nál mindig van vagy 350 m4 töltény amit kicsit igénytelennek találom, amellett ottvan még az m110 és 5 flashbang meg 5 smoke. VICC.
Te mint tek-es ide jöttél és azt hitted most valami okosságot fogsz mondani.

Kokainra térve, tényleg elmegy 10+ kokain egy kút rablás még több is, mert ameddig végig megyünk mindegyik kúton a map-on utána még le kell adni a pénz köteget ami min egy 20 perc.

Nekem erről ennyi volt a véleményem Sas kilép🫡

Te mint tek-es ide jöttél és azt hitted most valami okosságot fogsz mondani.
Szia, jelen pillanat nem vagyok TEK-es, azért szóltam hozzá most ehhez a topichoz, mert saját "bőrömön" szeretem meg ítélni az adott dolgokat (Illegálba vagyok).
-Jelen pillanat az illegál annyival erősebb mint a rendvédelem hogy hárman mentünk kútra, és közel 25 playert öltünk meg, (Ebbe nem csak rendvédelmi tagok voltak).
-Nem pocsékolni kell a lőszert/drogot, hanem inkább taktikázni hogy mit miért csinálsz.

-Én nem fogok személyeskedni, legyen szép napod.

• Kedvelés
Reactions: pelambre
- Sziasztok én ehhez a topichoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni lehet, hogy nem éri meg pénzügyileg de amikor elmegy egy tár rátok hogy meghaljatok de sokszor meg se haltok még egy tár után se, a fegyver túl melegszik egy tár után ( ezzel nincs kivetni valóm), az árra reflektálva úgy érzem hogy balance-olva van hogy ennyire drága de eléggé erős.

A videóm amin egy tárt lövök az egyik illegálosra:

Utoljára szerkesztve:
Jelenlegi economyhoz képest valóban nem ad valami sokat egy egy rablás, ez tény, de azért nem akkora isten a rampage, tudjátok, ha eltalálod, többet sebez.;)

Ez pedig továbbra is INGYENES!!!!!!
image.png

Én hozzáfűzném ezt a videót: M110-el 3 lövés megölni egy full rampagest.
Megértem hogy sokba kerül az illegálnak de ez nagyon unfair.
Szia itt van egy statisztika hogy a rampagebe mennyi kell.
GLOCK 19 - 4 hit - 10% RAMPAGE MARAD KB.
AK-47 - 5 hit - 15% RAMPAGE MARAD KB.
MICRO DRACO - 7 hit - 5% RAMPAGE MARAD KB.
DRAGUNOV - 1 hit - 35% RAMPAGE MARAD KB.
MP5 - 9 hit - 3% RAMPAGE MARAD KB.
DEAGLE - 4 hit - 5% RAMPAGE MARAD KB.
TEC-9 - 10 hit - 15% RAMPAGE MARAD KB.
GLOCK-17 - 8 hit - 1% RAMPAGE MARAD KB
REMI SHOTI - 1 hit - 40% RAMPAGE MARAD KB.
M14 - 2 hit - 5% RAMPAGE MARAD KB.
SILENCED COLT - 8 hit - 1% RAMPAGE MARAD KB.
SAWED OFF - 1 hit - 45% RAMPAGE MARAD KB.
M700 SNIPER - 1 hit - 5% RAMPAGE MARAD KB.
S&W REVOLVER - 3 hit - 15% RAMPAGE MARAD KB.
AK-74 - 4 hit - 10% RAMPAGE MARAD KB.
P90 - 9 hit - 10% RAMPAGE MARAD KB.
M4 - 5 hit - 20% RAMPAGE MARAD KB.
AR15 - 4 hit - 20% RAMPAGE MARAD KB.
M110 - 1 hit - 10% RAMPAGE MARAD KB.
SPAZ - 2 hit - 20% RAMPAGE MARAD KB.
Végig fejre kell lőni, nem pedig az armor-t, hatásosabb.

- Sziasztok én ehhez a topichoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni lehet, hogy nem éri meg pénzügyileg de amikor elmegy egy tár rátok hogy meghaljatok de sokszor meg se haltok még egy tár után se, a fegyver túl melegszik egy tár után ( ezzel nincs kivetni valóm), az árra reflektálva úgy érzem hogy balance-olva van hogy ennyire drága de eléggé erős.

A videóm amin egy tárt lövök az egyik illegálosra:
Szia!
Véleményem szerint tökmindegy a legális frakciók szempontjából, hogy milyen a rampage — nem mindegy, hogy bedutyzol vagy kidutyzol? Ugyanúgy van lőszered, fegyvered, mindent visszakapsz — maximum a skines fegyvered melegedik túl.

Az illegál–illegál közötti helyzet a probléma, amit sokan nem vesznek észre. Nem mindegy, hogyan lősz a szerveren, illetve milyen szinten vagy, mert ha remeg a kezed, egyértelműen nem fogsz úgy lőni, mint egy tapasztaltabb játékos. De ha a realitást nézed egy roleplay szerveren, vagy fent — ezt nem is fogom kifejteni, hiszen mindenki tudja a fogalmát.

A Szerveren van egy pár ember, akik nagyon „TRYHARD” stílusú lövöldözést visznek, ez alatt a tappolgatást és az animkihasználást értem (pl: előveszed/elrakod a fegyvert, miközben futkározol) (Nem fogok jobban belemagyarázni a témába, aki tudja az tudja.). Aki nem ért hozzá, az egyértelműen hátrányba kerül, ezért jön jól a rampage.

Az illegál mindig is egy „pay-to-win” (Mindenért fizetsz.) játék volt, és az is marad. Nem számít, mit farmolsz, vagy mivel tevékenykedsz a szerveren — mert aki a saját pénzét beleölte a szerverbe, annak van prémium pontja, és ezzel egyértelműen minden lehetősége megvan arra, hogy lőszert, fegyvereket, járműveket, széfet vagy bármi mást vásároljon a szerveren.

A rampage úgy normális, ahogy jelenleg van, hiszen ha túlságosan lenerfelik, akkor az illegál oldal fog írogatni, hogy nem jó a rampage, mert hamar lemegy, és meghalnak minden akción. "nem tudunk érvényesülni a szerveren mert gyenge a rampage" — de ez nézőpont kérdése.
Az "
AIMLABS" a lövöldözésben nem fog segíteni, mivel más az érzékenységi mechanika — teljesen más a felépítés is.
Egyébként is, minden a fejedben dől el kit lősz le, hogyan lősz, vagy mit írsz le egy adott RP-szituáció közben.

A rampage ugyanez felmegy lemegy // de a lényeg, hogy fejre kell lőni, nem lábra vagy mellényre.

Sosem a rampage-rendszerrel volt a probléma, hanem a játékosokkal, akik egy játékmenet-mechanikát el tudtak sajátítani.

Minden, ami a mondataim között elhangzik, szavakhoz tartom magam, de ez csak az én véleményem.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: wasabi
Biztos hogy nem. Ingyen lövöldöztök (armor, fegyverek, lőszer stb) És még ezt is elvenni tőlünk..

• Kedvelés
Jó-jó, mennyire drága egy akció nektek. Januártól kezdve egész májusig voltam egy illegális frakcióban. Elköltöttem kb 75 misit bizis fegyverekre,lőszert,drogot szigetről szereztem meg. Szóval most véditek magatokat hogy maradjon meg a rampage hatása mert nekünk ingyen van minden,de ha kipróbálnátok magatokat rendvédelembe,meglátnátok hogy titeket is felidegesitene az,hogy m110el belelövök 3mat a testébe,lábába és meg se érzi. Vagy ar-el 50 lőszert és max egy keze törik. Ránk meg ránk futottok egy tec 9-el és egy hitek vagyunk. Nem muszáj lentebb vinni a rampage erejét,de akkor legalább a rendvéselemnek egy 5/5ös védelmű mellényt,hogy legyen egy kis esélyünk,mert nekik lehet 4/4 védelmű mellényük, + rampage. Hiába jajj mennyire drága egy akció,én alig költöttem 20 misit lőszerekre 4 hónapon keresztül.

Smoke, flashbang és végtelen lőszer. Kell még mondjak valamit? Illetve nem hozunk le mindent így se. Szóval nem értem.

Ileltve ha az illegál pay-to-win, akkor a legál FK-k meg Free to win.

• Kedvelés
Smoke, flashbang és végtelen lőszer. Kell még mondjak valamit? Illetve nem hozunk le mindent így se. Szóval nem értem.

A smoke, flash már hetek óta rossz, javítás alatt vannak elvileg.

Hát hiába kapunk meg mindent,ha ígysincs esélyünk. Amíg illegálba voltam,volt amikor egy akción csak 15 embert öltem meg tec 9-el. Videó is van kint,nem a 15 emberről hanem másról. Ha kell beküldöm a videót, de most hogy tekes lettem alig tudok egy pár embert megölni akciónként, max 2-3

• Haha
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.