Rampage probléma.

• Thread starter Thread starter Bubek
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 313
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bubek

coronita kedvelo
2025. 03. 17.
9
36
LS karakter
peehs alita
InGame neved:
► declan burns vok ◄
Az észrevétel időpontja:
► napjaink. ◄
Kép, videó:
► nem szükséges, IG tesztelhető. ◄
Részletes leírás:
► Amennyiben a player rendelkezik akár 1 százalék rampagevel is, fel fogja fogni a lövést akár egy m110ből is, ami kb 80 százalékot vinne le, megfelelően ez úgy működne, ha a fegyver többet sebez, mint a playernek a rampage, akkor egyből meghalna.(természetesen ez fejlövésre értendő, amennyiben nem fejbe kapja, akkor az armorjából vinné tovább a sebzést, egyébként pedig bárhol lövöd meg tudtom szerint ugyan annyit kéne sebeznie a fegyvernek, ameddig a rampagét lövöd le.) ◄
Időpont:
► napjaink ◄
Egyéb megjegyzés:

► köszi csáh ◄

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Haha
Reactions: Mikosz és rey
Eddigi tapasztalatok szerint nem fog a szerver rajta változtatni, mivel nekünk ott a pajzs, flashbang, és társai... Nos hát ezzel sajnos én sem értek egyet, és szerintem egyébként ez az egyik fő oka, hogy a rendvédelembe nagy a létszámmhiány, mivel ezt sokan megunják.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Mikosz és Bubek
Gondolom viccből kezdett el vérezni, igazad van.
Ha nem tudsz értelmesen a témához szólni inkább meg se tedd.
Ha jól tudom, ha sniperrel valakit eltalálnak akkor egy kis anim játszódik le. Itt nem történt.

• Haha
Reactions: tyze
@therealtuba -val is megnéztük a dolgot nemrég, és maxos rampagel volt az, hogy 3-4 benelli m4 headshot kellett ahhoz, hogy meghaljon a játékos.

• Kedvelés
Reactions: rey
Hali,

Az értékek ebben a scriptben eredetiek a legjobb tudomásom szerint. Amint sorra kerül, kicsit jobban utána járunk ennek, illetve kitalálunk valamit rá.

Eddigi tapasztalatok szerint nem fog a szerver rajta változtatni, mivel nekünk ott a pajzs, flashbang, és társai... Nos hát ezzel sajnos én sem értek egyet, és szerintem egyébként ez az egyik fő oka, hogy a rendvédelembe nagy a létszámmhiány, mivel ezt sokan megunják.
Én eddig csak olyan “panaszt” hallottam, hogy a “rempidzs opéj”. Bárkitől kérdeztem hogy ez alatt mit ért, pontos leírással mit jelent, kézzel fogható választ nem kaptam. Ebből a topicból legalább valahonnan eltudunk majd indulni. :)

ezt ennél jobban nem lehetne reprezentálni... 2 m110 lövés nem elegendő, hogy meghaljon 1 játékos... https://streamable.com/ju0l7y
Második lovéssel találtad el, akkor is a vállát. Az elsőt valamiért nem kapta.(Bugos lehet a hitbox) A rampage-el egy olyan nagy hiba van, hogy ha egyszer lelövik rólad, akkor nagyon nehezen megy vissza és jobban jár az illegálos, ha reconnectel.

Edit: Az, hogy nerfeljék a rampage-et, meg nagyon nem pálya, mivel ti X-be akármelyik akcióra kijöhettek, akárhányszor. Nálunk meg a sniper mennyiség is korlátozva van. Ha ez így fog tovább menni, meg fog halni az illegál.

Utoljára szerkesztve:
Módosítottam rajta, már ellenőrizni fogja, hogy van-e elég rampage a lövés kivédéséhez, ha nincs akkor vagy armor vagy hp.

• Kedvelés
Reactions: pelambre és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.