Rampage Nerfelés.

• Thread starter Thread starter Abam
  • Start date Start date
  • Válaszok 25
  • Látta 534
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Abam

Újonc
2025. 09. 09.
62
64
LS karakter
Tyzee Stokes
Szerintem ezt minden rendvédelmis észrevette, hogy probléma van a rampage erejével. Sajnos túl erős és mivel a rendvédelmi tagok általában a túlerő és a strapabíróság ellen küzdve nem szeretnének kimenni akciókra. Így a szerver el fog "darásodni", ezzel követve az RP lassankénti kihalását.
Itt az említett problémára pár videó ami bemutatja a rampage működését (<---Katt a szövegre)

Másik probléma a jobbkéz inti.
Kék interior, bejáratra 4 jobbkéz spot figyel, jobbkéz script se tiltja a textúra bugonak köszönhetően az ott történő fal mögüli lövést, így a rendvédelem számára lehetetlen a bejutás.
Példa egy behatolásra

Felfüggesztés kártya nem működik, hiába nyomom el, ezt fixelni, vagy kivenni

Köszönöm mindenkinek aki elolvassa, egyéb ötleteket várok hsz-ben!

10.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás!
Támogatom

• Imádom
Reactions: vearri és Abam
Ha jól emlékszem elmondták egy párszor hogy nem lesz nerfelve, mivel nektek ott a smoke/flash illetve a pajzs.
És szerintem a sisak is jönni fog a rendvédelemnek.👀

• Wow
Reactions: hessz
Ha jól emlékszem elmondták egy párszor hogy nem lesz nerfelve, mivel nektek ott a smoke/flash illetve a pajzs.
Hála istennek egyik drognak a rampage se bugos, főleg nem a füves cigié. M4-ből 3 tár se elég a füves cigis emberre, kokainosra bőven elég 1 tár. Remélem így már érted.

hát pedig szerintem védőital kifejtett mindent, videó által mégjobban, sisakot meg nem tudni mikor jön be, szóval ezzel várhatunk.

hát pedig szerintem védőital kifejtett mindent, videó által mégjobban, sisakot meg nem tudni mikor jön be, szóval ezzel várhatunk.
Idézem Thomas mondatát amit még TrueGyuri topicja alá irt. "Sziasztok, illegálnak ott a rampage, legálnak pedig ott vannak a gránátok. Ezzel nem tudok mit kezdeni, ez így van kialakítva, hogy egálban legyen mind a kettő fél."

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: vearri és Spel8
Lesz sisakotok, majd biztos, úgy már szerintem eléggé balanceba lesz mindkét fél, és emellé ott van a pajzs, flash, smoke.

• Kedvelés
Reactions: Roy és supsed
A PD biztosít minden olyan létfontosságú tárgyat amivel kitudnátok vitelezni hogy ne haljatok meg az akció során. Csak kiképzéseket és hasonlókat kéne tartani az állomány tagjainak aki persze venné arra a fáradtságot hogy ki menjen az akcióra és nem 3-4 rendvédelmi tag megy mondjuk egy jefferson,vagy egy gyár lövöldözésre. Persze lehet támadni hogy jaj erős a rampage ha 3 fős brigád megy ki egy 5-6 vagy akár 10 fős akcióra mert a többi inkább elmegy csekket osztani.

Pajzsot arra kaptátok,hogy behatolni tudjatok nem foglal nagyon sok helyet miért nem használjátok bocsi de mit vártok?

• Kedvelés
Reactions: Roy és Maks3n
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.