Ramon Valerio - Brown [helyette]

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 311
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Ramon Valerio
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
@Brown
Panasz oka, leírása, kifejtése:
hanyag ügyintézés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
pgről a videó. brown ügyintézés log
Megjegyzés:

Történt egy PG a ringnél, és még az előtt elejtettünk egy srácot. (Hangsúlyoznám a PG a srác elkapása UTÁN történt) Az rp semmis lett, mivel a PGből lett egy rohadt nagy lövöldözés. Akik pgztek megkapták a szankciójukat. Mikor elintéztük Norbyval a PG ügyet, ki lett írva, hogy semmis az rp, mi ezt letudtuk annyival, hogy akit MÉG A PG ELŐTT elkaptunk srácot, elvisszük. Brown, és Pierdone nem engedték, mert hogy az egész rp semmis lett. Panasz azért íródott meg, mert akit elkaptunk nem tudtuk bevinni, mert semmis lett, teljesen indoktalanul az egész (ezt mind úgy, hogy akik a lövöldözés közben animba kerültek, meghaltak fel lettek szedve.)
Discordon a bizonyítékokkal szerintem könnyebb lenne beszélni, így erre is vevő vagyok. [​

Utoljára szerkesztve:
Hali,leirtam tubának mindent,várom a birálatot.

• Kedvelés
Reactions: rey
nem azért tettem ki a panaszkönyvet, hogy a tubával privátba legyen megbeszélve, kiváncsi vagyok én is az érveidre, hogy miért kellett őt elengedni! (Ramon helyett írom)

Szépet leirom ide is.Szóval én egy széf get reporta mentem ki.Majd halálból felszedtem és megint megölték majd felszedtem és felvittem a tetőre,ahol már @norby intézte az adminügyet,viszont mivel 1 ember kiesett onnan,ezért stoppoltam.Amikor megkapták a szankciót akkor semmiztem az ügyet.Majd rá 5 percre @Pierdone irt chaten hogy menjek oda és akkor leirtam mindenkinek hogy az RP-t semmiztem.
részemről ennyi.

de amikor kihívott téged Pierdone, azt az RP-t már akkor megkezdtük, mire PGzett volna a videón látható srác, ergó teljesen független a kettő egymástól, mivel akik PGztek, azok ki akarták menteni azt a srácot, akivel elkezdtük az RP-t. Ezen a logikán haladva, még mindig nem értem, hogy az előállításos része miért lett semmis?? (Röviden még mindig a PG előtt már elkaptuk a srácot, és vittük volna be ha NEM pgzik a két srác)

Én nem kaptam semmi videót,illetve én arról sem tudtam hogy ez a kettő teljesen külön dolog,mivel @Pierdone nem lettem erről értesítve.
Illetve az RP semmist azt a lövöldére értettem.

RP semmist azt a lövöldére értettem.
ezt mind a ketten szerettük volna neked mondani ooc, de te ennyit írtál:
[2025-06-02 15:08:35] [Output] : [15:08] FőAdmin Brown: (( figyi,nem fogok itt magyarázkodni. ))
[2025-06-02 15:08:39] [Output] : [15:08] Ramon Valerio: (( nem értik sajnos. ))
[2025-06-02 15:08:40] [Output] : [15:08] FőAdmin Brown: (( lesemmiztem az rpt. ))
[2025-06-02 15:08:42] [Output] : [15:08] FőAdmin Brown: (( kész. ))

én sem akartam pkt írni, ooc le akartam rendezni veled, de te ahogy ezt leírtad, elflyoltál.

igen,mivel nem értettem hogy mit akartok magyarázni,mikor semmiztem.

De így már hogy 2 külön ügy így már értem az álláspontodat.

• Kedvelés
Lényegében így átbeszélés után, úgy látom hogy megértettétek egymás álláspontját. Következőre írjátok le neki hamarabb, vagy Brown, te várd meg hátha jeleznek neked valamit OOC chat felületén. És akkor nem lesznek hasonló problémák.
Az adminisztrátor lényegében figyelmetlenség miatt hibázott.

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.