Elutasítva Ramirez Alicia unban kérelm -Dominik

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

MUSTAFA

Újonc
2025. 07. 01.
5
5
LS karakter
RamirezAlicia
LV Karakter
RamirezAlicia
dawn.png

Neved:
< Ramirez Alicia >

Kitiltás időpontja:
<
2025.02.11.18:58 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Bertold >

A kitiltás indoka:
<
Szerver minősítés,Vezetőségi tag minősítése,Vagyonátruházás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Gyerekes viselkedésemmel nem mentem semmire kibbanoltatam magam egy olyan szerverről ahol szerettem játszana egy rossz felindulásból amit nagyon megbántam ha tehetném és vissza mehetnék az időbe nem így cselekedtem volna szeretnék mindenkitől elnézést kérni akit e nonozás során szídtam vagy sértő nonverbális szavakkal bántalmaztam ,szeretnek vezetőségi tagtól is elnézést kérni, nem gondoltam komolyan és tudom ez nem mentség, elfogadom de nagyon szeretnék egy utolsó esélyt kapni mivel utólag visszagondolva rájöttem nagyon nagyon nagyot hibáztam ,igaz még csak 5 hónapja vagyok banollva de nincs más jó szerver ahol ennyi kontent és erpé lehetőség van mind dawn-on és nagyon szeretnék szerver aktív ,rp orientált karakteremmel színesíteni a szervert ,szeretnék elnézést kérni az akkori Dawn-dc való idióta felesleges spamért is ahol szervert szidtam amit szintén megbántam ,minden barátom a szerveren játszik és nap mint nap eszembe jut hogy lehettem ilyen hülye ,meggondolatlan és felelőtlen volt ami tudom az én saram de életem legrosszabb döntése volt, mert elvesztettem egy olyan szervert amin annyi jó rp élményem, emlékem volt amit sose felejtek el és nem telik úgy egy nap ne gondolnék arra milyen jó lenne ha nem így cselekedtem volna mint akkor,szerver mindig is jó, befogadó közösség volt és lesz ahol lehet jókat erpézni ez hiányzik a legjobban, spanokkal való ic erpé szálak,megértem ha vezetőség vagy akik bíráják az úbé kérelmem azt ítélik hogy nem érdemlek egy utoló esélyt mert nem kis kárt okoztam szervernek,mind bizalmas játékosbázisnak aminél összetartóbb közösséget nem láttam még,nem tudom kifejezni mennyire sajnálom és bánom vétkes tetteimet,bármilyen szankciót elfogadok,előre is köszönöm a bírálatot! >
DawnMTA

• Kedvelés
Reactions: Balazss0
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.