- 2026. 03. 28.
- 1
- 0
- LS karakter
- Rafael Dante
- LV Karakter
- nincs
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Rafael Dante
Születési helye: Dawn City hospital, 1970.05.05
Bejelentett lakcíme: Dawn City Los Santos utca 10
Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem,
Megszerzett szakmák, képzettségek: B, C1 jogosítvány, víz gáz füzés szerelési szakma
Nyelvismeret: válasz
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Hogy egy jó közöségben legyek, pénz keresek, és védjema civileket, és emntsem a civileket
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Áramtalanitom a szobát. és kimegyek és hívom a 112
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
(rá omlot a tető kis része a kolegára) Ha nem omlik tovább akkor meg probálom saját erőmel levenni rola a tető maradványokat. Majd biztonságos helyre viszem és meg probálom el látni a kolegát.
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Mekora a tűz, menyire tud terjedni, milyen gyorsnan tud terjedni a tűz. Majd hogy vannak-e benn emberek és ha vannak akkor ki kel őket hozni biztonságosan.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Nekem a csapatmunka azt jelenti hogy, egymást segítsük, ne akadályozuk egymást, bizalommal fordoljunk egymáshoz.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Bence vagyok 16 éves mezőgazdasági középsuliba járok van egy golden retriver kutyám szoktam menni apumal a földre dolgozni autot szerelni.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
Még egyse mert most gezdtem (de aktiv lezsek)
UCP Előzményről kép: (imgur)
még nem voltam
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
hogy egy jo közöségbe legyek
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?voltam még al-leader is azért léptem ki mert már meg szünt a szerver
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.03.28.
Aláirás: Rafael Dante
Jelentkező neve: Rafael Dante
Születési helye: Dawn City hospital, 1970.05.05
Bejelentett lakcíme: Dawn City Los Santos utca 10
Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem,
Megszerzett szakmák, képzettségek: B, C1 jogosítvány, víz gáz füzés szerelési szakma
Nyelvismeret: válasz
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Hogy egy jó közöségben legyek, pénz keresek, és védjema civileket, és emntsem a civileket
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Áramtalanitom a szobát. és kimegyek és hívom a 112
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
(rá omlot a tető kis része a kolegára) Ha nem omlik tovább akkor meg probálom saját erőmel levenni rola a tető maradványokat. Majd biztonságos helyre viszem és meg probálom el látni a kolegát.
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Mekora a tűz, menyire tud terjedni, milyen gyorsnan tud terjedni a tűz. Majd hogy vannak-e benn emberek és ha vannak akkor ki kel őket hozni biztonságosan.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Nekem a csapatmunka azt jelenti hogy, egymást segítsük, ne akadályozuk egymást, bizalommal fordoljunk egymáshoz.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Bence vagyok 16 éves mezőgazdasági középsuliba járok van egy golden retriver kutyám szoktam menni apumal a földre dolgozni autot szerelni.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
Még egyse mert most gezdtem (de aktiv lezsek)
UCP Előzményről kép: (imgur)
még nem voltam
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
hogy egy jo közöségbe legyek
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?voltam még al-leader is azért léptem ki mert már meg szünt a szerver
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.03.28.
Aláirás: Rafael Dante