Raashid Al Suleiman - FunFact

• Thread starter Thread starter Abam
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 222
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Abam

Újonc
2025. 09. 09.
62
64
LS karakter
Tyzee Stokes
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Raashid Al Suleiman
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
FunFact
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonszensz ügyintézés. Beszólok valakinek és az NonRP?
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

"IRL se mész oda és kurvázod le" - De, irl odamegyek én bárkihez és lekurvázom ha olyan pancser :D Elnézést de ez számomra nonszensz. Ha valaki nincs tisztában azzal, hogy mi van az utcán akkor ne próbálja már bemagyarázni nekem. Sajnálom FunFact de ez káprázatosan borzasztó ügyintézés volt.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Ominózus beszólás amire "megérdemelten" kaptam a 60 perc NONRP adminjailt:
[2026-03-20 16:49:00] [Output] : Raashid Al Suleiman mondja: Csajod mi te kurva

Szia Kedves Abam! Nos, első sorban köszönöm a lehetőséget! Úgy gondolom részemről elmondtam mindent neked, amit tudtodra kellett hogy adjak! Illetőleg, az hogy te IRL oda lépsz valakihez és megjegyzést teszel rá, az nem jogosít fel arra hogy nulla kontakt során, oda rohanj a déli szervíz kellős közepén egy adott játékoshoz majd a már említett megjegyzést tedd rá! Ez az én szemszögemből teljesen NONRP! A Reportban kapott videó felvétel linkje: https://medal.tv/games/grand-theft-...bjE0nBUKmdUX3B?invite=cr-MSxlNXMsNTc2MzExNzgy a továbbiakban várom a Biráló Admin válaszát!

Sziasztok a panaszt én fogom intézni.

Hi a klippet egyébként mire megtekintettem volna letörölték de igazából a logból láttam eleget 1x van egy felesleges feszültségkeltésünk utánna meg ez:
A panaszkönyv jogtalan az adminisztrátor nem hibázott.
Abam játékos pedig próbáljon meg nem az Al-abjadiyah féle billentyűzet kiosztásával kommunikálni a többi játékossal.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.