PK Gato

• Thread starter Thread starter surius
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 121
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

surius

Újonc
2025. 10. 24.
10
0
LS karakter
Viktoria Stepanov
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Viktor Stepanov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gato
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok nemrég lett lezárva rám egy pk amit elfogadok hogy jogos csak nekem a ban ideje kicsit hosszú egy OOC szidásért/stílusért.Mert 3 hónapot kaptam más jailt kap vagy kevesebb időt kb 1 hónapot.Szerintem ez nem nagyon fer
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nincs

Nemkéne így beszélni más emberekkel/ről aztán nem lenne ilyen gond,kár,hogy nem permát kaptál

Értem hogy nem kéne csak amikor reggel 2 percenként félrehúznak az már kicsit gáz nem tudsz normálisan játszani.Meg neked mi bajod van azzal hogy raktam pk-t gatora? Nem 3 hónapos ban-t szoktak adni ilyenekért hanem jailt. Meg szerintem neked hez az ügyhöz nincs közöd. Meg most ennyi erővel akár rád is rakthatnék pk-t hogy "kár hogy nem permát kaptál"-ért. :)

Értem hogy nem kéne csak amikor reggel 2 percenként félrehúznak az már kicsit gáz nem tudsz normálisan játszani.Meg neked mi bajod van azzal hogy raktam pk-t gatora? Nem 3 hónapos ban-t szoktak adni ilyenekért hanem jailt. Meg szerintem neked hez az ügyhöz nincs közöd. Meg most ennyi erővel akár rád is rakthatnék pk-t hogy "kár hogy nem permát kaptál"-ért.
Nekem semmi bajom nincs vele,rakhatsz rám is nyugodtan,csak nemtudom miért csodálkozol,hogy 3 hónapot kaptál mikor ilyen undorítóan beszélsz egy másik emberrel,részemről ennyi.

Rendben de akkor se értem hogy mi közöd van ehez az ügyhöz.Meg igen csodálkozom már más akit ismerek súlyosabb dolgot csinált és ő csak 1 hónapot kapott én meg 3-at.Meg nem rosszból de az elöbb te is kicsit undorítóan beszéltél "Kár hogy nem permát katpál".:)

Sziasztok, nincs mit hozzáfűznöm igazából.

Tisztán látszik a képen is, hogy folyamatosan szidod Edem_Morisz-t OOC chaten.
Az ilyen fajta folyamatos megnyilvánulásért nem tudom mit vársz.

A továbbiakban nem kívánok hozzászólni, várom a bírálatot.

Sziasztok, végig olvastam a PK-t és ilyen stílussal örülj, hogy csak ennyi időre kaptál kitiltást a szerverről.
Jogosan kaptad a ban-t, ezt te is beismerted, de ahhoz képest még keveset is.

További szép délutánt. A panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.