PK -> David

• Thread starter Thread starter ledman
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 131
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ledman

Újonc
2025. 03. 24.
27
37
LS karakter
Federico Maximilian
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Sartre Bryan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
David
Panasz oka, leírása, kifejtése:
David éppen szolgálatban volt és rádiózott nekem, hogy további egységekre van szüksége. Én ez idő alatt nem voltam szolgálatban és gépközelben sem voltam ezért nem tudtam válaszolni és nem is láttam. Ennek ellenére ő behúzott nekem egy hibapontot. Nem értem, hogy kaphatok IC büntetést ha még gépközelben sem voltam.. A TEK-nél mint a többi rendvédelmi szervnél is(tudtommal) 3 hibapont után kirúgják az illetőt. Nekem ezzel a hibaponttal lett meg a harmadik úgy, hogy az előző kettő sem volt jogos vázolom miért: 1hibapont: AFK HQ-n -> tegnap meccsem volt és nem lépem ki a szerverről. 2hibapont: rossz kiegészítő használata -> a cigaretta a számba buggolt, bárhogyan próbálkoztam, állandóan ott volt a szamban. Töröltem, kivettem, betettem majd kivettem ismét. Bele raktam a testembe majd ismét a számban volt. Amikor a CK sorra került David mindent figyelmenkívül hagyva és csak a saját mondandójára koncentrálva berakott 150 perc jail-re
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Válaszod

Szépet, nem nagyon értem ehez miért szükséges az Admin PK de nembaj.

1. Saját felelőségedre maradsz fent a szerveren, Frakció Szabályzatba bevan irva, hogy 20 percnél további AFK-nál lépj le. Én kickeltelek le 2+ órás AFK miatt.
2. Nem én adtam neked a kiegészitős warn-t.
3. Úgyan úgy saját felelősségedre maradsz fent a szerveren ezen kivül az AFK nem mentesit az RP alól.
4. Kigyült a 3 figyelmeztetésed, én szépen akartam IC az egészet veled elintézni ahol te mind OOC-ra próbáltad átvinni a dolgokat szóval a CK-s dolgokat se értem.

Ne haragudj de hogy jössz ahhoz, hogy nem vagyok gép előtt de te beírod a warnt, mert nem válaszolok radion? Nem vagyok szolgalatban, semmilyen kötelezettségem sincsen. Miféle RP-ről beszélsz, amikor ismétlem magam.. nem vagyok gép közelben se szolgálatban. Ha még HQ környékén szaladgálok akkor megértem, de így.. És azt állítod, hogy én viszem át OOC-ra? Miért van OOC dolognak IC következménye? Mémbe való, komolyan. Tehát fürdök és kapom figyelmeztetést??

• Haha
Reactions: aDominik
Itt látszik frakció szabályzat elolvasását elhanyagoltad.

C11-kor kötelességed beállni dutyba bármit amit csinálsz és mégegyszer leirom AFK nem mentesit az RP és satöbbi dolgok alól

Más hozzáfűzni valóm nincs, várom a főadmin birálatát

De könyörgöm.. hogy mondjam el, hogy megértsd? Ha fürdök a fürdőszobában és étkezem a konyhában, hogyan vegyem észre azt ami 3 szobával meg 1 nappalival arrébb van? Szalljak ki a kádból és üljek le játszani? Ne várjunk már el olyan dolgokat amit te sem tennél meg.. Miért kell mentegetőzni? Jogtalanul adtad nekem a 3. hibapontot és végig sem hallgattál. Nem volt meg a kölcsönös tisztelet.

AFK nem mentesit a dolgok alól ezt neked kellene megérteni nem nekem.

Ha nem tetszik az IC eljárásom akkor fel lehet keresni az RSZSZ-t vagy a TEK-nek a Főleader-ét és megteheted a panaszt

Ezt szerintem abszólút nem adminpanasztba kéne lerendeznetek, de amiket irt a dávid teljesen jogos. Vannak frakció szabályzati pontok mindenhol, amit be kell tartani! Ha továbbra is problémád van ezzel és ic keresd fel az RSZSZ vezetőjét!
Panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.