pk adminra na csumi

• Thread starter Thread starter lowasz
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 146
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lowasz

Újonc
2025. 09. 25.
2
0
LS karakter
Cleo Mikhaylova
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

► Cleo Mikhaylova
Panaszra tett személy InGame neve:
► Kevin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Válaszod
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
jogtalanul jailbe rak, a csavo es azt varja hogy normalisan beszeljek vele, vegig a pdnek adott igazat es semmi mast nem csinalt, nem birta volna ugy csinalni a ugyet ami jogtalan hogy mindenkinek jo legyen NEM arra ment hogy kibasszon a jatekossal azaz velem, ki gondolta volna. nos már csak annyi bajom van hogy az már pd hergelés hogy oda mondom a pdsnek hogy GECI nos szeva
Megjegyzés:
kosz csa

Sziasztok!, panaszt én fogom bírálni. Elsősorban is várom Kevin válaszát!
Másodsorban pedig a panasz alatt normális stilúsban szeretném ha megnyílvánulnál, ha ez nem megy automatikusan zárom a panaszod.
Illetve valami bizonyítékot csatolj!

Szép estét!

Nem az a célom, hogy „kibasszak” a játékosokkal.
Sajnos szabálysértést követtél el, ezért muszáj volt szankcionálnom. Sajnos nem lehet mindig mindenkinek megfelelni, de így is a legenyhébb módon szankcionáltalak.
A jailt azért kaptad, mert a rendőrnek nem veled volt dolga, te mégis odamentél hozzá „arcoskodni”. Miután megkért, hogy menj el a helyszínről, vagy előállít, te továbbra is hergelted.
Továbbítom Pandornak a bizonyítékot.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal. Logot/Videót átnéztem, rendőr többször figyelmeztettet hogy menj el ne zavard es te továbbra is ott maradtál és zavartad be szólogattál neki/nekik. Panaszod jogtalan az admin jól járt el.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.