- 2025. 03. 16.
- 73
- 37
- LS karakter
- mesar solena
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
ÁTHELYEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban: Slash vagyok, Romániában élek egy határ melletti kis városban, de a jövőben tervezek külföldre költözni. Programozónak tanulok, Mivel szerintem ez a szakma áll a legjobban nekem. 4-5 éve RP-zek különböző RP szervereken, amelyekbe beletartozik a FiveM, és az MTA is.3. Miért pont téged válasszunk?: Mivel sokszor voltam már a Terrorelhárítási Központ tagja, beleértve DawnMTA-n és más szervereken is, és ennyi idő alatt sikerült megtanulnom hogy pontosabban mivel is foglalkozik a TEK. Talpraesett vagyok, és szerintem nem csalódhatnak bennem.4. Mióta játszol a szerveren?: 2024. 11. 23. 13:224.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Iskolaidőben 3-4 órát, hétvégén többet is, de ez változhat ha közbejön valami.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel egy jó közösséghez szeretnék tartozni, és azért is, mivel a barátiköröm nagyrésze itt helyezkedik el, és csak jókat hallok erről a frakcióról. A feladatköre is vonz a TEK-nek, és új emberekkel szeretnék találkozni.6. Miért szeretnél távozni a jelentlegi frakciódból?: Igazából különös oka nincs amiért távozni akarok, szimplán csak nekem személyszerint a TEK jobban a szivemhez nőtt.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja a jelenlegin kívül? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Sean Everly néven TEK-ben, Júniusban, 2 hónapot ha jól tudom, és azért távoztam mert átjelentkeztem a NAV-ba, ahol úgyszint Sean Everly néven szerepeltem. Azután még voltam egyszer TEK-ben, Mesar Solena néven futottam, majd váltottam Shoupe Winslow névre, 1 hónapot voltam bent körülbelül.7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A nevében is szerepel: A terrorcselekmények megakadályozása, helyszínek biztosítása, behatolás, hivatali személyek védelmezése, illegális cselekményt végrehajtott személyek elfogása, előállítása és a többi.SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Phineas West2. Születés helye: Los Santos Medical Center3. Születés ideje: 1998.04.014. Nem: Férfi 5. Családi állapota: Özvegy6. Személyigazolvany száma: -ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Str. Donald Duck 1553.8. Telefonszáma: -9. E-mail címe: [email protected]
JELENTLEGI MUNKAHELYE
MUNKAVISZONYA
1. Szervezet neve: Rendőrség2. Betöltött pozíció: Főtörzsőrmester3. Munkaviszony kezdete: 2026.04.044. Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása:: -5. Családi állapota: Özvegy6. Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez: ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.04.06
Phineas West
Phineas West