- 2025. 10. 15.
- 2
- 0
- LS karakter
- Phillipo Giovanni
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Kekszy2. Hogyan szólíthatunk? Dominik3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 1000 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam7. Mesélj magadról pár mondatban. 18 éves vagyok Dominiknak hivnak motorozok focizok és dolgozok nagyjából ennyit tudok elmondani8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: Gyorsan tanulok, Könnyen alkalmazkodok, Barátságos vagyok Negativ: Kicsit lusta vagyok. Önfejű vagyokÁltalános adatok
1. Teljes neve: Phillipo Giovanni2. Születési helye, ideje: Los Santos 2000.10.123. Legmagasabb iskolai végzettsége: San Fierro Institute of Public Safety and Governance4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Civil rendészet kötelékei közé tartózni és ott elérni a céljaim6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólitanám ha egyedül vagyok be rádiózom a az autótipus rendszám a helyzetem és hogy igazoltatás alávontam egy gépjármű ha gyanum fen állna akkor erősitést kérnék a helyszinre. Ha ez megtörtént ki szállok és oda megyek az autó és elkérem a személytől a papirokat ezután le ellenőrizem a személyt és a gépjármű ha fokozott ellenőrzés van akkor ruházatot átvizsgálom ha minden rendben van akkor utjára engedem8. Mi maga a rendőrség? Rendőrség a legfőbb közrend fentartó lakosság és polgárók biztonsága megóvása9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen aki közvetlenül adja ki az utasitásokat feladatokat oszt ki felügyel szabályozza a munkám feljebb való viszont nem közvetlen utasit és szabályozza viszont a ranglétrán ugyan ugy magasabb igy ugyan ugy döntő
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priuszába ha szereppel szabálysértés esetleg komolyabb bűncselekmény akkor a birság felfelé fog menni11. Meséljen magáról pár mondatban. Phillipo Giovanni 2022-ben költöztem Los Santos az előtt a szüleimmel éltem Las Vegas ahol elvégeztem egy közszolgálati egyetem ezután a céljaim elérése ként jelentkeztem a testülethez1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? rádión jelzem és váróm a felettesem engedélyét ha engedélyezi viszontűzbe kezdek és tartom a megfelelő távólság amig az erősités meg nem érkezik2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? meg találom hivok a helyszinre egy rangidős ha van elérhető kábszeres akkor riasztom őket is ezután meg kezdem a letartoztatást kihallgatás során kábszeres kolléga jelenlétében fontos információkat gyűjtők anyag és az anyag származási helyéről