PG szabály modositás.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

jozsika

Újonc
2025. 06. 19.
6
0
LS karakter
Carlo Vont
Egy maffia tagot elkapnak a rendvédelmisek, de még nincs megbilincselve de rávan fogva a fegyver és ő úgy dönt, hogy nem adja meg magát inkább meghal vagy elfut. Tegyükfel , 3-4 tekes tartja rá a fegyvert de a maffia tag nem akarja megadni magát , elörántja a fegyót és darál amenyit tud, Vagy elfut mert menti a életét ha tudja. Szerintem modositani kéne a rp ben a PG szabályzatot.Mert ezeket irl is megteszik sima emberek nem hogy a mafiások. Egyszerüen ha mán rá van valakire fogva a fegyver ,az ne jelentse azt, hogy nem onantól nem tehet semmit ellene mer nagyon sok jó rp elmarad a ilyen hejzetek miatt mivel pg indokkal jailba kerül. Ajállom a PG modositást.

Szia ez teljesen hülyeség lenne. Ha már valakit elkapnak a rendvédelem éber őrei és éles lőfegyvert tartanak rá akkor az elkapott személy nem fog kedvére lövöldözni vagy az életet nem féltve cselekedni! Ezek a szabályzati pontok pont ezért vannak hogy szabályozva legyen a játékos közösség cselekedetei. Mivel ha mindenki szabadon csinálhatna bármit mindenféle következmények nélkül az csak katasztrófába torkollna!

"Mert ezeket irl is megteszik sima emberek nem hogy a mafiások" hát én elég keveset tapasztaltam ilyet, meg eleve, ha 3-4 tekes rá tartja a fegyvert, és a "maffiózó" előveszi a fegyvert, abban a pillanatban szitává lövik, tehát egyértelműen belehal. Viszont ha ezt a szabályt behoznák, a szerver hamar átalakulna egy DM szerverré, mivelhogy a nagy maffiózók fegyvert tartanak maguknál és a rutinellenőrzésekből is dara lesz. Jelentősen lecsökkennének a normális rendőr-illegál rp-k, nem lenne többet reális keretek közt túszejtés, kihallgatások, és sorolhatnám. Több okból is rontaná az RP-t, így ezt az ötletet nem támogatom.

Egy maffia tagot elkapnak a rendvédelmisek, de még nincs megbilincselve de rávan fogva a fegyver és ő úgy dönt, hogy nem adja meg magát inkább meghal vagy elfut. Tegyükfel , 3-4 tekes tartja rá a fegyvert de a maffia tag nem akarja megadni magát , elörántja a fegyót és darál amenyit tud, Vagy elfut mert menti a életét ha tudja. Szerintem modositani kéne a rp ben a PG szabályzatot.Mert ezeket irl is megteszik sima emberek nem hogy a mafiások. Egyszerüen ha mán rá van valakire fogva a fegyver ,az ne jelentse azt, hogy nem onantól nem tehet semmit ellene mer nagyon sok jó rp elmarad a ilyen hejzetek miatt mivel pg indokkal jailba kerül. Ajállom a PG modositást.
Szia, szerintem se jó ötlet hogy a PG-t módosítsák, semmi értelme nem lenne. Ez mindig plusz darát generálna és át menne egy olyan dologba hogy ha a rendvédelmisek elkapnának egy embert, azt se tudnák elvinni hisz "Mert ő maffias inkább meghal".
-IRL is van olyan történések hogy a "Carteles/Maffiás//Bandás " Vád alkut köt a rendvédelemmel, saját életét féltve inkább a társait dobja fel. PL:6IX9INE.

Nem támogatom.

Hali, nem támogatom, szerintem csak még több darát szülne ez a módosítás, ahogy ezt már előttem is leírták. Viszont kíváncsi vagyok, hogy szerinted milyen jó RP-ket hozna ez a változtatás?

Hali, nem támogatom, szerintem csak még több darát szülne ez a módosítás, ahogy ezt már előttem is leírták. Viszont kíváncsi vagyok, hogy szerinted milyen jó RP-ket hozna ez a változtatás?
hát hogy hát a a bandák átvennék a uralmat a város felett izgalmasabb lenne de mivel többen sem nem támogatták, szerintem lezárhato a ötlet.

hát hogy hát a a bandák átvennék a uralmat a város felett izgalmasabb lenne de mivel többen sem nem támogatták, szerintem lezárhato a ötlet.
Nem azzal veszi át az uralmat egy banda hogy a PG szabályt ki veszik.
-Csomó lehetőség van az illegál részére hogy-hogyan szerezzenek úgy mond "Tiszteletet" (Rendvédelem és másik Illegál fknál is).
-Vezetni kell egy jó rp szálat a másik FK-val, ami nem a darára megy hanem tényleg egy élvezhető rp-re megy ki.
-Simán megvalósítható, csak nem terminátort kell játszani (Kinek nem inge nem veszi magára).
Szép napot.

Topicod Zárom, helyezem. Legközelebb a megfelelő helyre nyisd

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.