PG - Antoine Desjardis [tamas]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 16.
53
34
LS karakter
Luna Verdiana
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Xia Ding Yeng

Panaszra tett személy InGame neve:
Videón látszik.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PowegGaming(PG)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
Heló! A panaszt én bírálom, várom a panaszra tett személy válaszát.

Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy a panaszt nem tartom jogosnak. A videón látható, hogy nekem már be volt tárazva a fegyverem, míg az illető éppen tárazott, amikor megálltam. Emellett az autóm takarásában voltam, ami szintén előnyt jelentett számomra.
Úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt valósághűen és szabályosan hajtottam végre, és nem éltem vissza semmivel. Sajnos több alkalommal is tapasztaltuk már, hogy az illető szándékosan rosszindulatú az illegál frakciók felé, különösen a DBS felé mely tagja vagyok, szerintem ez a panasz is inkább emiatt született.

Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy a panaszt nem tartom jogosnak. A videón látható, hogy nekem már be volt tárazva a fegyverem, míg az illető éppen tárazott, amikor megálltam. Emellett az autóm takarásában voltam, ami szintén előnyt jelentett számomra.
Úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt valósághűen és szabályosan hajtottam végre, és nem éltem vissza semmivel. Sajnos több alkalommal is tapasztaltuk már, hogy az illető szándékosan rosszindulatú az illegál frakciók felé, különösen a DBS felé mely tagja vagyok, szerintem ez a panasz is inkább emiatt született.
Semmilyen rosszindulatóm nincs az illegál frakciók felé hiszen illegál Fk leader voltam 3 hónapja,tudom milyen az illegálosok helyzette.

Heló! A panaszkönyvet átolvasva, és a bizonyítékot megtekintve a következő döntésre jutottam.
2 rendvédelmis tartotta a panaszra tett játékost. Az, hogy a kocsi mögött állt takarásban, attól függetlenül ablakokon át tud menni a golyó. Nem csak egy lövést adtak le a rendvédelmisek. A betöltés körülbelül fél-1 másodpercet vett igénybe, ez idő alatt a másik rendvédelmis srác ugyanúgy tartotta Antoine-t.
Antoine 60 perces PG szankcióban fog részesülni a szerveren. A panaszkönyv jogos!
Zárom.

• Kedvelés
Reactions: cashapp addict
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.