Petii

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

zsolt111

Újonc
2025. 03. 16.
12
6
LS karakter
Alee Vorkov
LV Karakter
Matheo Bianhci
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Alee Vorkov

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Petii

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Azért írom a PK-t mert Petii úgy tette rám a bant ami részben igaz is, hogy +UCP elő élet. Miközben 400+ órám van a szerveren LVL 22-esen és csak 3 jailem volt eddig amiből 1 csak részben igaz. A PK-val való szándékom pedig az lenne,hogy vegye lentebb a büntetésem idejét mert szerintem az UCP előélet durva kifejezés ha azt nézzük, hogy 400+ órám van a szerón másoknak pedig 10-20 órával több jailük van mint nekem. Illetve az anim buggot amiért be tett azt véletlen csináltam nagy fel hajtás volt raktunk, ha nézte volna az egész rablást akkor látta volna, hogy csak az az egy ,,buggoltatás,, volt. MErt ugye nekem le vannak téve gyors gombra az animációk és véletlen rá nyomtam az egyikre, de abba a pillatban le is állítottam azt az animot, mivel nem volt szándékomba ,, buggoltatni,,.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem az én UCP-m nem mondható súlyosnak, ha azt nézzük másoknak milyenek vannak és hogy mennyi.
[/CENTER]

Szia, azért lett írtam bele az ucp előéletet, mert 2 hét alatt sikerült szerezned 3 jailt, amik viszonylag súlyos jailek is.
ami részben igaz is
Nem részben igaz, stoppoltad az animot.
Illetve az anim buggot amiért be tett azt véletlen csináltam nagy fel hajtás volt raktunk, ha nézte volna az egész rablást akkor látta volna, hogy csak az az egy ,,buggoltatás,, volt.
Valamin változtatott volna, ha többször stoppolod el az animot? Nem is értem ezt a felhozatalt. Elvileg "véletlen" stoppoltad le, viszont még amit véletlen benyomtál anim azt is stoppoltad. Sőt próbáltál hülyének is nézni, mintha nem tudnád hogyan kell.

[2025-03-30 19:00:49] [Output] : Admin 3 Petii: (( megállítottad a drog animációt. ))
[2025-03-30 19:01:01] [Output] : Alee Vorkov: (( hogyan? ))

Ezek után leírtad azt is, hogy egyébként szoktad stoppolni az animot, de most nem akartad.

[2025-03-30 19:02:07] [Output] : Alee Vorkov: (( szoktam le állítani de most nem. ))
[2025-03-30 19:02:11] [Output] : Alee Vorkov: (( ez véletlen volt ))

Nem gondolom, hogy lenne miről beszélnünk a továbbiakban. Bíráló adminisztrátornak továbbítom a videót az akció közbeni animáció stoppolásodról.

Persze nyilván van igazad, de azért stoppoltam a másik animot mert véletlen nyomtam be azt nem azért mert olyan kedvem volt, ha hülyének nézés meg egyáltalán nem igaz mert mikor jöttél oda nem tudtam hogy pontosan mire érted azt hogy stoppoltam a drog animot aztán jobban kifejtetted és onnan esett le hogy mire érted azután írtam is hogy véletlen volt azért stoppoltam a másikat is hogy ne tűnjön az funnak hogy miközben AB-t rablunk én ott szajtózgatok

• Haha
Reactions: rey
A másik meg az hogy szerintem te is és mindenki funol a baráti társasága közben nyilván ha olyan szituáció van mint pl ez az AB ahol fix hogy nem dobnék be egy ilyen fun dolgokat mivel költöttem a játékra is és időt is öltem bele ezért nyilván nem akarom el veszíteni a dolgaim. Az meg hogy funolok barátokkal azt mindenki csinálja ennyi erővel bannoljuk ki a szerver fele játékosát. Az ucp elő élet meg szerintem felesleges volt hozzá számolni mivel 3 darab jailom van össz vissza 400+ órával:)

• Haha
Reactions: tyze és rey
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Alee Vorkov

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Petii

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Azért írom a PK-t mert Petii úgy tette rám a bant ami részben igaz is, hogy +UCP elő élet. Miközben 400+ órám van a szerveren LVL 22-esen és csak 3 jailem volt eddig amiből 1 csak részben igaz. A PK-val való szándékom pedig az lenne,hogy vegye lentebb a büntetésem idejét mert szerintem az UCP előélet durva kifejezés ha azt nézzük, hogy 400+ órám van a szerón másoknak pedig 10-20 órával több jailük van mint nekem. Illetve az anim buggot amiért be tett azt véletlen csináltam nagy fel hajtás volt raktunk, ha nézte volna az egész rablást akkor látta volna, hogy csak az az egy ,,buggoltatás,, volt. MErt ugye nekem le vannak téve gyors gombra az animációk és véletlen rá nyomtam az egyikre, de abba a pillatban le is állítottam azt az animot, mivel nem volt szándékomba ,, buggoltatni,,.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem az én UCP-m nem mondható súlyosnak, ha azt nézzük másoknak milyenek vannak és hogy mennyi.

A másik meg az hogy szerintem te is és mindenki funol a baráti társasága közben nyilván ha olyan szituáció van mint pl ez az AB ahol fix hogy nem dobnék be egy ilyen fun dolgokat mivel költöttem a játékra is és időt is öltem bele ezért nyilván nem akarom el veszíteni a dolgaim. Az meg hogy funolok barátokkal azt mindenki csinálja ennyi erővel bannoljuk ki a szerver fele játékosát. Az ucp elő élet meg szerintem felesleges volt hozzá számolni mivel 3 darab jailom van össz vissza 400+ órával:)
Ismerek olyat aki bug kihasználásért 2 hetet kapott nincs bele szólásom de ez durva sztem azért lv22-sen 3 jail sztem nem súlyos

Szerintem nem vagy a PK részese, szóval ne is irogass alá.

Amint leírtam azzal volt a probléma, hogy 2 hét alatt volt ennyi gond veled, ami az UCP-n is látszik.

Szerintem nem vagy a PK részese, szóval ne is irogass alá.

Amint leírtam azzal volt a probléma, hogy 2 hét alatt volt ennyi gond veled, ami az UCP-n is látszik.
Ja két hét alatt 2 jail de a többit nem nézed sajna ez a két meg annyi hogy ekkor kezdtem illegalkodni és egy két cuccot rám vertek

nem tudom hogy jött ki neked a 2 jail a három helyett. 2 hét alatt kaptad a 3 jailt igen, plusz még ez is. Valószínűleg nem véletlen verték rád ezeket a jaileket sem.

nem tudom hogy jött ki neked a 2 jail a három helyett. 2 hét alatt kaptad a 3 jailt igen, plusz még ez is. Valószínűleg nem véletlen verték rád ezeket a jaileket sem.
Ha akarod privátban el küldöm hogy az egyik nem volt érvényes le írta az admin is.

Sziasztok az ügyet én fogom bírálni, @peti légyszíves az ügyintézésről küld el a logot/bizonyítékokat!

Sziasztok a logokat/bizonyítékokat megnézve itt lennék a birálatommal.

- Az anim buggoltatás amire kaptad azt teljes mértékben jogos mivel megállítottad az animációt és folytattad az akciódat.

- Az UCP-re tekintettel ami szereppel a bannodba, jogosan kaptad mivel 14 nap alatt kaptál 270 perc jail-t.

- Az admin dönti el mekkora bant oszt, és jogosan járt el.

Az eljáró admin nem hibázott a panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: rey és peti
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.