Elutasítva Peti Közösségrombolás,Adminszidás

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tesoez7

Újonc
2025. 08. 08.
22
10
LS karakter
Aria_Ortega
Neved:
< Carlo Bruno >

Kitiltás időpontja:
< 08.24.13:33 >

Kitiltás időtartama:
< Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
< Peti >

A kitiltás indoka:
< AdminSzidás,Közösségrombolás>

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Egyrészt Azért mivel Szerintem Tévedés történt csak peti nem engedte hogy elmagyarázzam Kibannolt Egyből de itt eltudom Magyarázni,
nos ez úgy kezdődött hogy én és 2 társam kaptunk OOC rádiózásra szankciót én teljesmértékben elfogadtam peti mondta Hogy következőre bann Mivel Súlyos az ucpm (8 jailem van 0 bann ez az első) És Barátom elkezdett Admint illetve közösséget rombolni és admint szidni Őt ki bannolta eggyből peti Én leültem a 60 perces adminjailem pont széfet vásároltam volna És jött egy nagy akadás és peti kibannolt de Sajnos még lehetőséget sem kaptam Hogy mondjak Valamit mert kibannolt és felfüggesztett discordon Azért Is szeretném mivel nem napi 1-2órákat voltam fent,Fontos nekem ez a Szerver Jó a Közösség Minden Ez az első bannom És Szerintem mindenkinek kijár a második esély Volt Hogy napi 8-9órát is fentvoltam a szerveren Fontos lenne ez az egéz nekem És ha kapnék egy új esélyt Be bizonyithatnám! Nagyon szépen köszönöm Előre is. ÉS ezért szeretném a feloldást mivel ezeket nem én követtem el Én csak ooc rádióztam de le is ultem érte a büntetésemet Ezeket nem én csináltam esküszöm >

Utoljára szerkesztve:
Megfelelő mintával nyisd újra, zárom, helyezem

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.