Pedro La Guidi

• Thread starter Thread starter robben
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 82
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

robben

Újonc
2025. 06. 21.
7
3
LS karakter
Pedro La Guidi
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: robben_46​
2. Hogyan szólíthatunk? robben​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 1287​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1-et
Képkivágás.PNG
7. Mesélj magadról pár mondatban. Könnyen tanulok, jól rpzek, könnyen kezelem a szituációkat és nem stresszelem túl magam semmi egyéb dolgokon, ha valamit nem tartok jogosnak akkor mindent megteszek h igazságos legyen az adott dolog.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság nem stresszelek, odafigyelek a dolgokra, rugalmas vagyok. rossz hírtelen nem ugrik be, mindenki maga dönti el kinek mi a rossz.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Pedro La Guidi​
2. Születési helye, ideje: Los Santos kórház,
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendvédelmi szakképzés és főiskola​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? egy vezetői pozícióban, osztagvezetőként
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? megaphoneval felszólítom hogy álljon félre az előttem lévő jármű az út szélére, anélkül hogy akadályozná a forgalmat, odamegyek bemutatkozok elkérem az iratokat és megnézem a csomagtartót eü érdekében.​
8. Mi maga a rendőrség? Rend és a fegyelem fenttartása. szolgálunk és védünk tisztelettel​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? az egyik közvetlen felettem van, a másik meg szintén felettem de még nagyobb rangsorban, a kapitányig.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? attól függetlenül ugyan akkorát kap mintha nem lenne priusza, nem befolyásolja. Csak a bíróságon van ennek súlya​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Erőteljes, magabiztos, honvédi fizikummal rendelkező férfi aki amennyire erős annyira okos is. képes vagyok bármit megoldani és borzasztóan higgadt minden akció alatt.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? amint lakóterületen kívűl vagyunk az anyós ülésről vagy a hátsókról lévőek szintén tüzet nyitnak alacsony sebességnél. de lakott területen belül ha mégis előfordul akkor lemaradunk egy tisztes távolságra.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? mivel alkotóelem lehet akár egy ragasztó is így nem adok neki semmi egyéb büntetést, de ha pl egy varázsgomba ami még nincs kiszárítva vagy bármilyen vadkender mag található akkor elkobzom és bírságot nyújtok át.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r.nyug. Ezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.