PD Hergelés, PG, NONRP [ Jack ]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pikachuu

Újonc
2024. 07. 30.
14
13
LS karakter
Edem Morisz
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Edem_Morisz
Panaszra tett személy InGame neve:
Slavko_Zima
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PD hergelés, PG, NONRP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Napok óta körözés van az emberen, és ezt ő is tudja. Elkezdtük üldözni majd rá hagytuk mert esélytelen elkapni ezt az autót. Majd oda jön OOC, hogy 2 kanyarba leráztalak titeket, majd mivel oda jött ezért gyors elővettem a fegyvert és rá tartottam, de elment, sebaj.. Rá hagytuk teljesen folyamatosan oda jött, videón is látszik, hogy szép lassan elmegy mellettünk, de mikor utána fordulok egyből elhajt, ez egy hergelés. Ideges voltam utána mentem, gyors lesattúzott kézifék aztán neki megyek 100-al meg se érezte, kiszállt és lelőtt :D nincs hozzáfúzni valóm, videón látszodik minden. Bírálat jó legyen, mivel az egész reggelünk ezzel ment el.

• Haha
Reactions: Eriq és vearri
Igen engem is felidegesített, hogy te valamilyen okból kifolyólag tudtad, hogy én már nem az audiba ülök hanem egy e60-ba. Nem értem mi bajod van azzal, hogy én szépen lassan elmegyek melletted, utannam jössz be állsz elém villogóval, jóhogy elhajtok. Egyébként meg IC leültem a jailemet, ami takarta a rendőrgyilkosságot, es az emberölési kísérletet es nem tudom még mit.

• Kedvelés
Reactions: Eriq
Dupla hozzászólást kerüljük - 40 Hibapont - William
Te magad írtad le OOC chaten egyébként, nem tudhattam, hogy itt vagytok, mivel nem is tudtam.

Gondoltam oda megyek ooc chaten megkerdezlek, hogy ilyen szar e annak a skodanak is a handlingje, mivel kedves Raymond barátom a PD-ből mondta, hogy az RS6-nak milyen csúszós és lassú a “handlingje/beállítása”. Mivel te egy mit vársz-t voltál képes benyögni, rávágtam, hogy legalább 3 kanyart.

Ne haragudj ha megsértettelek téged ezzel, nem volt benne a forgatókönyvbe, hogy megbántsalak.

Attachments

• IMG_0099.jpeg
    IMG_0099.jpeg
    170.7 KB · Látta: 131
Cső a panaszt én fogom bírálni, hamarosan átolvasom/ megnézem a videókat.

- Az első klippnél Slavko_Zima biztos hogy nem PG-zett mivel te fegyvered még csőre se volt töltve ő már rég mozgásba volt az autóval.

- Viszont a második klippben nem látom hogy Slavko_Zima hergelt volna téged hogy te "rá menjél", mi volt az indok hogy te padló gázzal felé siess, mikor ő tempomattal ment a négy sávoson.

- Harmadik videón amikor ki lő téged, miből indult? - Mert értem hogy megölt de valami kiváltotta hogy te őt üldözd.

- Logokat küld át neked Discrodon, illetve Slavko_Zima is küldje át.

• Kedvelés
Reactions: vearri
Igen erre én is kíváncsi lennék, hogy miért fordultál rám, mikor fogalmad se kellett volna legyen arról, hogy én egy e60-ba ülök az Audi után.

Akkor Shade valamit nem értelmezel rendesen.

Körözés volt a személyen így bármikor utána tudtam fordulni, és az illető tudta jól, hiszen napok óta körözés van rajta, és nem egyszer lerázott már minket. Milyen logót kellene küldjek? Ott van a bizonyíték, miért megy szép lassan el folyamat? Nem videóztam le a 3 órás hergelést, hiszen reggel folyamat traffik előtt ment el és akarta, hogy üldöztessük.

• Haha
Akkor Shade valamit nem értelmezel rendesen.

Körözés volt a személyen így bármikor utána tudtam fordulni, és az illető tudta jól, hiszen napok óta körözés van rajta, és nem egyszer lerázott már minket. Milyen logót kellene küldjek? Ott van a bizonyíték, miért megy szép lassan el folyamat? Nem videóztam le a 3 órás hergelést, hiszen reggel folyamat traffik előtt ment el és akarta, hogy üldöztessük.
Akkor kérlek azt küld el hogy "becsipogott" a traffinál, mivel azt is logolja.

Meg ha láttad az első klippet azt nem nézted meg miért jön oda egy körözött személy akit reggel óta üldőzünk, azzal hogy OOC írjon nekünk, hogy 2. kanyarba lehagylak titeket? Ez nem PD hergelés? :D. Nincs több hozzáfűzni valóm, több adminnak a véleményét ki kértem és azért mondták, hogy rakjak PK-t hiszen ez PD hergelés volt. De ha te rosszúl döntesz próbálkozok tovább.

• Haha
Reactions: Eriq és vearri
[2025-09-11 09:27:08] [Output] : [DawnMTA - Traffipax]: A rendszer egy járművet (Audi RS Q8 (LOWE-YOU)) érzékelt, melynek tulajdonosa körözött.

Elküldjem az egész logot? Mert kb 14x csipogtatta be reggel :D

• Haha
És arra nincs véleményed, hogy direkt le satuzótt majd behúzta a kézi féket, és 100 al neki megyek, ki száll és lelő? IRL hol lenne ilyen? Mennyire RP-s ez? Semmi baja nem lett tőle, hogy 100+ al neki megyek.

• Haha
[2025-09-11 10:08:54] [Output] : [DawnMTA - Határ]: A déli SF felé határon körözött személy lépett át: Slavko Zima
[2025-09-11 10:08:54] [Output] : [DawnMTA - Határ]: Indok: REMJ,RUM (Rendőrség) 09.10
[2025-09-11 10:08:54] [Output] : [DawnMTA - Határ]: Indok: EKHSZSZ, GYK [09.10][#Queen TEK]

Így az összes autója becsipog, hiába nem autóra van körözés kiadva.

• Haha
gyilkosság miatt van rajtam körözés amit ellened követtem el, miért fordultál utánnam? Eltelt a megfelelő idő talán?

Küldhetek 600x videót mindenhol látszodik, hogy direkt bevárod a PD-t meg ilyenek, mikor tudod jól, hogy 600x üldüztönk már téged.

• Haha
nem véletlen lassítottam le, mint látod pingeltem a videón. Egyébként meg ha lerázlak, nyílván minden egyes alkalommal bevárlak direkt, hogy hergeljelek, felhúzzam az agyad, véletlenül se ember vagyok, szoktam
inni, enni esetleg cigizni szóval nem fűzök inkább hozzá semmit😅

• Kedvelés
Mivel Shade már nem admin, így változtattam a téma címét. Viszont a panasztevő fél Bannolásra került Fórumról, így amennyiben a következő bíráló admin úgy látja, a PK Zárható

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa és vearri
Sziasztok a panaszt én fogom átvenni, átolvasom és hamarosan érkezem a birálattal.

• Kedvelés
Reactions: Trombitas
Megérkeztem a birálattal.

Tehát a shade leirta az első két videóról a véleményét, és én is ugyan azt tudom elmondani rá, PG nem történt mivel még a fegyvered nem volt csőre töltve tehát ott nem történt szabálysértés.

Második videóban nem találtam én sem kivetni valót mivel ő csak nyugodtan tempomattal ment te meg csak úgy rámentél.

Harmadik videót megbeszéltük discordon a panasztevővel.

Tehát a panasz jogtalan következmények nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.