Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: r1skyz2. Hogyan szólíthatunk? Kristóf3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 375. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Kristófnak hivnak 14 éves vagyok, 3 éve RP zek, nagyon érdekel a rendvédelem és ezért sok időt tudok a frakcióba. tölteni8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságPozitív:
Felelősségteljes vagyok, ha rám bíznak valamit, azt rendesen megcsinálom.
Fegyelmezett és szabálykövető vagyok, szeretem, ha egyértelműen tudom, mi a feladatom.
Jól kezelem a nehezebb helyzeteket, általában higgadtan tudok gondolkodni, amikor kell.
Negatív:
Néha kicsit türelmetlen vagyok
Hajlamos vagyok túlvállalni magam, mert nem szeretek visszautasítani feladatokat.
Néha nehezen kérek segítséget, inkább megpróbálom egyedül megoldani a dolgokat.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Paul Lear2. Születési helye, ideje: 1999 Rose Street 133. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Magas szinten6. Szolgált már fegyveres szervnél? Még nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1. Félre állítom az előttem haladó járművet. 2. Rádióznék. 3. Bemutatkozék és elmondanám az indokot, hogy miért állítottam félre. 3. Át nézném az iratokat, leellenőrzőm MDC ben ha minden jó akkor tovább engedném.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami fegyveres rendvédelmi szerv, amelynek fő feladata a közbiztonság, közrend, és az államhatár rendjének védelme.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való aki magasabb rendfokozatban van, a felettes az pedig az aki téged irányit
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Megnézem milyen priusza van és, hogy hányadjára kapja ugyan azért a szabálysértésért.11. Meséljen magáról pár mondatban. Paul Lear vagyok 1999.02.07-én, szegény családban nevelkedtem 2 testvéremmel apukámat fiatalon elvesztettem. Elkezdtem dolgozni buszosként és próbálok elérni minden célt az életemben.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha van rá lehetőségem vissza lőnék a jármű kerekeire.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mindegy, hogy tudja e vagy nem attól még birtokolja és az nem akadályozza meg a rendőrt a lefoglalásban.
Utoljára szerkesztve: