- 2025. 05. 10.
- 1
- 0
- LS karakter
- Patrick Bryson
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok. Patrik vagyok, 18 éves. Szabadidőmben általában játszom, illetve kinti programokkal tevékenykedem. Jelenleg 12. osztályban tanulok, Gimnáziumban. SeeMTA-n megfordultam a Terrorelháritás csapatába, csupán 4 hónapot voltam a frakcióba. Kiléptem, mivel kiszerettem volna máshol is próbálni magam.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Rendelkezem rendvédelmi tapasztalattal, és jobban átlátom a rendszer működését. Jelentős időt tudnék szánni a frakcióra.4. Mióta játszol a szerveren? Pár napja.4.1 Játszott perceid száma: 4584.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Napi 4-5 óra.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék új embereket megismerni, egy olyan közösséghez csatlakozni, ahol egy élmény az egész. A rendvédelem iránti érdeklődésemet leginkább játékokon keresztül tudom megélni, pont ezért szeretnék frakciótaggá válni.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam még.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy erős fizikumú férfit, aki új kihívások reményében kutat. Határozott, kitartó személyiség, akit néha a makacsság is jellemez, de mindig arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK-esek főleg azért vannak, hogy rend legyen a városban. Ők azok, akik fellépnek a terroristák ellen, meg ha valami nagy balhé van, például fegyveres bűnözőket kell elkapni vagy drogcsempészeket lekapcsolni. Sokszor túszejtéseknél is ők szállnak be. Emellett még fontos embereket is szoktak kísérni, megvédeni, ha valami veszély fenyegeti őket.Általános adatok
1. Teljes neve: Patrick Bryson2. Születés helye: Monaco3. Születés ideje: 2002.04.244. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: vállalkozóElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos, Commerce 23A/B11. Telefonszáma: +38-76-179-1268Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- New York Robert Seaman Elementary School
- New York John Jay Colleges Of Criminal Justice
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[X] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[X] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[X] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[X] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[X] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[X] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[X] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Német
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[X] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.05.26.
Patrick Bryson
Patrick Bryson
.png)