panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

adamh06110

Újonc
2026. 01. 17.
14
2
LS karakter
Lucia Montoya
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lucia Montoya
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
annyi volt hogy ahogy kiszedtuk a kazikat egyből jött a pd szembe es eltörte a kezünket az ütközes utana mentünk kidobtuk korhazhoz es megixeltuk a kezunk majd elmentünk atm fele amit furtunk ott allt eg tek es
az ránk jött random
menekültünk es meghaltunk

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

előrre is köszi

Szia, mivel én is jelen voltam az ügyön, így hozzászólok.

Nem tudtatok egy normális indokot adni arra, hogy miért dobtátok ki a kazit. Most attól, hogy ütköztetek a NAV-ossal, az nem azt jelenti, hogy már véget ért az RP. Addig nem ér véget az RP, míg meg nem haltok.

• Kedvelés
Reactions: Jackson_LS
Szia! Amint az ügy megbeszélése során is elmondtam, nem egyedül voltam ezzel a véleménnyel. Az hogy ütköztök és eltörik a kezetek nem jogosít fel arra hogy kidobjátok a kazettákat. Be kellett volna fussatok gyárba és végig vinni az RP-t. Vagy amit senki sem szeret, megadni magatok mivel kezetek szét volt törve. Azt már meg sem kérdezem, hogy elméletben egy üldözés közben ti megálltatok és kidobtátok a kazikat, de hogyan is? Rajtatok a rendvédelem és ti megálltok kidobni 4 kazettát a kukába? A másik az, hogy a Jose Esly IC írja, hogy "mehet a pull" egy félreérthetetlenül OOC kifejezést IC használ. Ez az ügy során elkerülte a figyelmem, csak egy kis kiegészítés.

• Kedvelés
Reactions: hessz
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Az esetnél részben jelen voltam, mivel végig néztem azt ami történt. Nem tartom semmiképpen sem reálisnak amit csináltatok, felfegyverkezve, rampage-el szinte egyből kidobjátok a kazit.
Legközelebb nagyobb létszámmal induljatok neki egy rablásnak, ne pedig ilyen kevesen és akkor nem történik meg ez a szituáció.
Az adminisztrátor nem hibázott az ügy során.
További szép estét.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.