Panasz Levy-re.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gerike

Újonc
2026. 04. 12.
3
1
LS karakter
Williams Anton
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Williams Anton
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Levy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az eset azzal kezdődött, hogy kimentem kruzolni egy lowriderrel, amikor rendőri igazoltatás alá vontak. Mivel volt nálam néhány illegális tárgy, karakterhű döntést hozva a menekülés mellett döntöttem. A rendőrök elől sikeresen elmenekültem, majd körülbelül 5 percig bujkáltam, ezt követően elindultam a saját placcunk irányába.
Menet közben a város egy teljesen másik részén újra rám találtak a rendőrök (feltételezhetően véletlenszerűen), ahol tűzharc alakult ki. A lövöldözés során az egyik karomat ellőtték, aminek következtében animba kerültem. Az anim kezdeti szakaszában még részlegesen eszméletemnél voltam, ezt RP-vel is jeleztem és ebben az állapotban rádión keresztül szóltam a társaimnak.
Fontosnak tartom kiemelni, hogy ezt nem szabályszegő módon tettem, hanem RP-vel alátámasztva, mivel a karakterem az anim elején még nem volt teljesen eszméletlen. Az anim későbbi szakaszában már azt is kijátszottam, hogy a karakterem elveszíti az eszméletét.
A helyszínen történt még egy interakció, ahol a karakteremhez hűen reagáltam a rendőrök kommunikációjára, leköptem amit szintén RP-vel történt.
Ezt követően admin hívás történt abbol az okból, hogy animban rádióztam. Álláspontom szerint ez nem sértett semmilyen szabályt, hiszen
az anim elején történt, amikor a karakter még részben eszméleténél volt,
mindezt végig RP-vel támasztottam alá.

Ennek ellenére az admin NONRP indokkal jail büntetésben részsültem :D rádiózásra és a rendőrök leköpésére, holott mindkettő RP-vel történt. Úgy éreztem, hogy az admin nem hallgatott meg megfelelően, nem kaptam lehetőséget az álláspontom kifejtésére.
Tovább rontotta a helyzetet, hogy Tyzee Wilson és Matthew J Colson folyamatosan siettették az admini intézkedést, ami miatt gyakorlatilag megszólalni sem tudtam. Javasoltam, hogy beszéljük meg az esetet Discord hívásban, azonban erre nem került sor, és az admin azonnal jailbe helyezett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2026-04-15 20:41:07] [Input] : do még eszméleténél
[2026-04-15 20:41:07] [Output] : *Még eszméleténél ((Williams Anton))
[2026-04-15 20:46:23] [Input] : do kezdi elveszteni eszméletét
[2026-04-15 20:46:23] [Output] : *Kezdi elveszteni eszméletét ((Williams Anton))
[2026-04-15 20:41:36] [Output] : *** Williams Anton leköpi
[2026-04-15 20:56:29] [Output] : Williams Anton: (( gyertek dc nem birom irni ))
[2026-04-15 20:56:38] [Output] : Matthew J Colson: (( nem kell irni semmit. ))

Megjegyzés:

unfair

• Haha
Reactions: OPattila
Cső. Mint kifejtettem az ügy alatt is, nem tartom RP-s megmozdulásnak azt, hogy halálközeli állapotban rádiózol, és a rendőröket köpdösöd.

[2026-04-15 21:40:38] [Output] : Williams Anton mondja (rádióba): Gyors fáj gyertek
[2026-04-15 21:41:08] [Output] : *Még eszméleténél ((Williams Anton))

A rádiózás, és a do között eltelt fél perc. Akkor még elfogadhatónak tartottam volna ezt az egészet, ha előbb RP-zed hogy eszméletednél vagy, és utána rádiózol.

Az animban való rádiózás részét meg el is engedtem volna egy RP folytal, de utána mondta Tyzee Wilson, hogy animban még le is köpted. Ennek utána jártam a logban, és így történt.

[2026-04-15 21:41:37] [Output] : *** Williams Anton leköpi

Azt, hogy éppen a halál szélén vagy, és neked még van időd leköpni a rendőrt, ehhez nincs hozzáfűzni valóm.
Tovább rontotta a helyzetet, hogy Tyzee Wilson és Matthew J Colson folyamatosan siettették az admini intézkedést, ami miatt gyakorlatilag megszólalni sem tudtam. Javasoltam, hogy beszéljük meg az esetet Discord hívásban, azonban erre nem került sor, és az admin azonnal jailbe helyezett.

Amikor közöltem veled a jail indokát, és a büntetés mértékét, rákérdeztem van e kérdésed.

[2026-04-15 21:01:02] [Output] : Admin 1 Levy: (( Tiszta UCP-re való tekintettel, 60 perc NonRP jailt fogok osztani. ))
[2026-04-15 21:01:04] [Output] : Admin 1 Levy: (( van kérdés? ))

Erre ez volt a válaszod: [2026-04-15 21:01:23] [Output] : Williams Anton: (( Hát nekem nem tiszta, ez a döntés ))

Cole, továbbítottam neked discord privát üzenetben az adminügyről a logot.

További hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálatot.

Cső. Mint kifejtettem az ügy alatt is, nem tartom RP-s megmozdulásnak azt, hogy halálközeli állapotban rádiózol, és a rendőröket köpdösöd.

[2026-04-15 21:40:38] [Output] : Williams Anton mondja (rádióba): Gyors fáj gyertek
[2026-04-15 21:41:08] [Output] : *Még eszméleténél ((Williams Anton))

A rádiózás, és a do között eltelt fél perc. Akkor még elfogadhatónak tartottam volna ezt az egészet, ha előbb RP-zed hogy eszméletednél vagy, és utána rádiózol.

Az animban való rádiózás részét meg el is engedtem volna egy RP folytal, de utána mondta Tyzee Wilson, hogy animban még le is köpted. Ennek utána jártam a logban, és így történt.

[2026-04-15 21:41:37] [Output] : *** Williams Anton leköpi

Azt, hogy éppen a halál szélén vagy, és neked még van időd leköpni a rendőrt, ehhez nincs hozzáfűzni valóm.

Amikor közöltem veled a jail indokát, és a büntetés mértékét, rákérdeztem van e kérdésed.

[2026-04-15 21:01:02] [Output] : Admin 1 Levy: (( Tiszta UCP-re való tekintettel, 60 perc NonRP jailt fogok osztani. ))
[2026-04-15 21:01:04] [Output] : Admin 1 Levy: (( van kérdés? ))

Erre ez volt a válaszod: [2026-04-15 21:01:23] [Output] : Williams Anton: (( Hát nekem nem tiszta, ez a döntés ))

Cole, továbbítottam neked discord privát üzenetben az adminügyről a logot.

További hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálatot.
Amikor azt írtam, hogy még eszméletemnél voltam, azt azért tettem, mert a karakterem akkor még elfogadható állapotban volt., képes volt mozogni, például kúszni is. Amikor ellőttétek a kezem és animba kerültem, nem kerültem azonnal a halál szélére. Az animáció elején még részlegesen eszméletemnél voltam, és ebben az állapotban használtam a rádiót.

Az animáció elején még részlegesen eszméletemnél voltam, és ebben az állapotban használtam a rádiót.
Továbbra sem a rádiózással van a legnagyobb problémám, hanem a köpéssel.

A rádiózás valóban elment volna kis szódával, viszont abban is van kivetnivaló.
Nem gondolom, hogy helyénvaló az hogy egy éppen eszméletét vesztő ember a földön köpdösi a rendőröket.

Levy, legközelebb kontrolláld jobban az ügyet, nem kell a reportot nyitó játékosoknak megmondó szerepet játszaniuk.

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Levy.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.