Paes Flo jelentkezése

2025. 06. 02.
14
16
LS karakter
Alejandro Paz
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: gargamel0255​
2. Hogyan szólíthatunk? Olivér, Ruben bármelyik teljesen mindegy.​
3. Hány éves vagy? 18. életévemet töltöttem be februárba.​
4. Játtszott perceid száma? 7005 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem tudom mi számít nagyobb szervernek, de maradjunk abban hogy nem.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Olivérnek hívnak és 18 éves vagyok. Asztalosnak tanulok, most fogok végezni. Szabad időmben játszani és edzeni szoktam. Általában nyitott szoktam lenni az új dolgok felé. Könnyen tudok alkalmazkodni és tanulni is.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság pozitív: könnyen alkalmazkodok, könnyen tanulok, és nagyon figyelmes vagyok. negatív: hamar ideges tudok lenni, szoktam káromkodni bőven, egyedül jobban szeretek lenni ezért nem is vagyok annyira csapatjátékos de ha azon múlik akkor rátudom venni magam.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Paes Flo​
2. Születési helye, ideje: 1998.02.06 Los Santos Kórház​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: középiskolai érettségi​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? két hónap múlva már a terepen akar lenni, nem csak tanulni, hanem bizonyítani is. Célja a gyors előrelépés, mert úgy érzi, van benne elég elszántság és teherbírás. Meg akarja mutatni, hogy számíthat rá a város nem csak újoncként, hanem hamarosan megbízható rendőrként is.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen, a TEKnél.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Ha megállítok valakit, először bemutatkozom, és elmondom, miért történt az ellenőrzés. Udvariasan, de határozottan kérem az iratokat, közben figyelek minden apró jelre. Nem keresek ok nélkül problémát, de ha kell, azonnal és szabályosan intézkedem. A célom, hogy tisztességesen járjak el, és közben bizonyítsam, hogy számítani lehet rám.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és felderítése. Védi az emberek életét, vagyonát, és segít a veszélyhelyzetek kezelésében. Emellett biztosítja a törvények betartását, és együttműködik más hatóságokkal, ha szükséges. Röviden: a rendőrség azért van, hogy biztonságban élhessünk.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes mellettem áll a napi munkában, a feljebb való pedig tágabb rálátással vezeti a szervezetet.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Milyen súlyos a szabálysértés. Ha a sofőrnek van priusza, az biztosan számít, mert azt jelenti, hogy nem tanult a korábbi hibáiból. De azt is figyelem, hogy mennyire volt veszélyes a szabályszegés, és hogyan viselkedik velem. A célom, hogy a büntetés igazságos legyen, de egyértelmű jelzés arra, hogy nem lehet ismételni.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Paes Flo1998. február 6-án született a Los Santos-i kórházban, bevándorló család gyermekeként. Bár szülei küszködtek, mindig igyekeztek tisztességes életet biztosítani neki. Nem volt könnyű gyermekkora, de sosem került igazán rossz útra. Korán megtanulta, milyen fontos a kitartás és a becsület. A rendőrség munkája mindig is lenyűgözte igazságot, rendet és biztonságot jelentett számára. Már fiatalon elhatározta, hogy egy nap ő is egyenruhát visel majd. Most, hogy megkapta a zöld kártyáját, elérkezettnek látja az időt. Paes nem akar hős lenni csak tenni akar a közösségéért. Los Santos az otthona, és meg akarja védeni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha tüzet nyitnak rám üldözés közben, azonnal fedezékbe vonulok és jelzem a központnak. Nem kockáztatom az életem, de mindent megteszek, hogy megállítsam az elkövetőt.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha droghoz szükséges alkotóelemeket találok a csomagtérben, lefoglalom azokat és jegyzőkönyvezem az esetet. Ha a tulajdonos tagadja a tudást, tovább nyomozunk. A helyzetet mindig jogszerűen kezelem, majd átadom az ügyet a nyomozóknak.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Privát üzenetben kapni fogsz egy dc linket,ott állits magadnak egy ic nevet,pingelj meg dc-n ha megvagy az őrmesteri tananyag megtanulásával és egyeztetünk egy időpontot meghallgatásra.
))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]
[/SPOILER]