Pablo Vincent Jelentkezése

Krizsanakos

Újonc
2025. 07. 03.
37
1
LS karakter
Pablo Vincent
OOC Információk
1. Discord neved: Akoskahhh
2. Hogyan szólíthatunk? Ákos
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma?592 de mostmár folyamatosan nő
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen,sokszor
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál?
1000003139.jpg
meg egyenlőre semmit és remélem így is marad
7. Mesélj magadról pár mondatban.15 éves vagyok most végzem a 8at és a terv hogy automatizálásra megyek régebb rengeteget mtaztam volt hogy 3evig de aztán lett pár hónap kihagyásom igy most kezdtem újból hisz nyári szünet is lett
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság bátor, segítőkész,szorgalmas negatívak:néha önfejű,tiszteletlen és gyorsan felkapom a vizet

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Pablo Vincent
2. Születési helye, ideje: Los Santos 1983.05.18
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Szakközépiskola
4. Büntetett előéletű? Nem!
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy nagyobb rangban tele tapasztalattal
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen!
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?
Először megállítom a járművet, bekapcsolom a szirénát, félreállítom valami biztonságos helyre. Kiszállok, rádiózok a rendszámról, majd odamegyek a vezetőhöz. Bemutatkozom, közlöm, hogy rutinellenőrzés, és kérem az iratokat – személyi, jogosítvány, forgalmi.
Ha megkapom, visszamegyek a kocsimhoz, megnézem a rendszerben, hogy minden rendben van-e vele. Ha igen, visszaadom, megköszönöm, és elengedem. Ha meg valami gáz van – pl. nincs jogsi, körözés van – akkor intézkedek, attól függően, hogy mi a helyzet.
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan szervezet, amelynek feladata a közbiztonság fenntartása, a törvények betartatása és a bűnözés megelőzése, valamint felderítése. Egyszerűen: ők vigyáznak arra, hogy mindenki betartsa a szabályokat és biztonságban legyen a társadalomban.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányít és tőle kapsz utasítást.
Feljebb való meg az, aki nála is magasabb szinten van, a felettesed főnök
e.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?
Amikor közúti bírságot osztasz ki, és az illetőnek van priusz (korábbi szabálysértése), akkor a büntetés mértékét úgy mérlegeled, hogy figyelembe veszed a korábbi szabályszegéseket is. Ha valaki többször is vétett, akkor szigorúbb bírságot adsz, mert látható, hogy nem tanult a korábbi figyelmeztetésekből vagy büntetésekből.
Tehát a priusz növeli a büntetés súlyosságát, de mindig az adott eset körülményeit és a szabálysértés súlyát is figyelembe vesz
ed.
11. Meséljen magáról pár mondatban.
Pablo Vincent vagyok, egyszerű ember Los Santosból. Nem kerestem a bajt, csak próbáltam túlélni a nehéz körülmények között. Volt pár rossz döntésem, de sosem akartam ártani senkinek. A banda csak egy rossz időszak volt az életemben, amikor elkeseredetten próbáltam megoldani a problémáimat. Azóta próbálok tiszta lapot és normális életet kezdeni. Nem vagyok az az ember, aki könnyedén átlépi a törvényt, de ha hibáztam, vállalom a felelősséget.

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?Persze, itt egy rövid, másolható válasz:
Ha vezetem az üldözést és tüzet nyitnak rám az üldözött járműből, az elsődleges célom a saját és a kollégák biztonsága. Próbálok fedezékbe vonulni, visszavonulni, és azonnal jelzem a helyzetet a rádión, hogy segítséget kérjek. Csak indokolt esetben és a szabályok szerint válaszolok a tűzre, mindig a helyzet és az arányosság figyelembevételével.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok?
Ha az igazoltatás során a csomagtérben droghoz szükséges cuccokat találok, és a tulaj azt mondja, hogy fogalma sincs, mik azok, akkor is lefoglalom őket, mert ez komoly ügy. Elmagyarázom neki, hogy ez nem játék, és értesítem a szakértőket, akik tovább vizsgálják az esetet. Ezután folytatom a nyomozást, hogy kiderüljön, tényleg érintett-e a dologban.

Remélem rendben van ahogy írtam mindent :)!

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a játszott perced illetve a minta se megfelelő ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Alezredes