Panasztevő InGame neve:
► Pablo Alvarez ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Enrico ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► random kocsikaztam bele botlottam egy au ahol kiderult hogy egyik haverom is ott van megaltam hogy nezzem mi a helyzet. eltunt az admin es a rendorok vagy kik voltak meg ott mar nem tudom ram fogtak a fegyvert es mondtak hogy szaljak vissza az autoba es menjek el elindultam es elmeletileg el is utottem ami nalam nem tortent meg valszeg azert mert keves fpsenen jatszok es lehet a rendvedelminel kesobb indultam mint nalam mar volt parilyen alakalom csak akkor ismerosokkel es ok is mondtak hogy egy egyszer vissza dob meg buggolok. kert tolem logot mert mg vel vadolt mondtam neki hogy folosleges mert nem tortent radiozas es nem kvettem el mgt sem mert random kocsikaztam es be rakott 180 perc jailbe a vegen MG NonRP es adminnak valo hazudas miatt pedig most tenyleg oszinte voltam es nem hazudtam mert mostanaban figyelek arra hogy7 ne szeglyem meg a szablyokat mert mar igysis fel voltam szolitva hogy igazan ugyelhetnek mert volt egy par jailem ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► hat sajna bizonyitokom nincs a tortentekrol csak arrol hogy jailbe rakott mert nem birna a gepem ha a jatekot is videoznam
Megjegyzés:
►azert legalabb erre oda figyelhetnenek hogy ha az ember el mondja az igazat ne vadoljak meg ok nelkul ◄
.png)
.png)