Pablo Alvarez panasza

• Thread starter Thread starter lempy
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 138
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

lempy

Újonc
2025. 10. 18.
8
0
LS karakter
Liam Kng
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Pablo Alvarez
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
random kocsikaztam bele botlottam egy au ahol kiderult hogy egyik haverom is ott van megaltam hogy nezzem mi a helyzet. eltunt az admin es a rendorok vagy kik voltak meg ott mar nem tudom ram fogtak a fegyvert es mondtak hogy szaljak vissza az autoba es menjek el elindultam es elmeletileg el is utottem ami nalam nem tortent meg valszeg azert mert keves fpsenen jatszok es lehet a rendvedelminel kesobb indultam mint nalam mar volt parilyen alakalom csak akkor ismerosokkel es ok is mondtak hogy egy egyszer vissza dob meg buggolok. kert tolem logot mert mg vel vadolt mondtam neki hogy folosleges mert nem tortent radiozas es nem kvettem el mgt sem mert random kocsikaztam es be rakott 180 perc jailbe a vegen MG NonRP es adminnak valo hazudas miatt pedig most tenyleg oszinte voltam es nem hazudtam mert mostanaban figyelek arra hogy7 ne szeglyem meg a szablyokat mert mar igysis fel voltam szolitva hogy igazan ugyelhetnek mert volt egy par jailem
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
hat sajna bizonyitokom nincs a tortentekrol csak arrol hogy jailbe rakott mert nem birna a gepem ha a jatekot is videoznam
1767792429741.png

Megjegyzés:

►azert legalabb erre oda figyelhetnenek hogy ha az ember el mondja az igazat ne vadoljak meg ok nelkul

Sziasztok!

MG: A srác már az előző Aügy alatt elmondta hogy DC-n beszélgettek, majd te rá 1-2 percre megjelentél, elklértem a logodat ahol azt is láttam hogy egésznap együtt voltatok, de rádiózás nem történt hogy te megtaláld őket.

NonRP: a Honvédes elküldte a videót ahol elsőnek rád fogták a fegyvert vissza szálltál a kocsiba majd eléd állt és te elütötted ami szintén nem reális.

Az Adminnak való hazudás: Pedig az hogy végig probáltál hülyének nézni elkértem a logodat amire azt a választ kaptam hogy nem tudom hogy kell, majd rá pár percre mikor elmondtam hogy mik az indokok hirtelen meg tanultad feltölteni a logodat.

A bíráló Adminisztrátornak küldöm a logomat amibe minden benne van a Honvédes clip-je is és a log is amit meg tud nézni több hozzá fűzni valóm nincs.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, megkaptam a bizonyítékokat, ahogyan Enrico is leírta nem gondolom én sem, hogy pont arra jártál volna és úgy kerültél oda.
A videón látszódik, hogy fogják rád a fegyvert majd te elütöd...

A panaszod jogtalan, az Adminisztrátor nem hibázott az ügy során.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.