Paacen Santos -> Jvstin

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Paacen Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jvstin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen birálat
Szerelőnél véletlen elő vettem a fegyvert ami nálam maradt Duty itemek leadásából mert nem volt időm lerakni majd amikor véletlen elő vettem egy player admin hivott rám , beküldte a videot amiben "Kurva anyáztak" nekem amit az admin nem is vett észre, ezt én vettem észre majdnem reportot nyitottam erre az admin nem tudta miről van szó mert meg se hallgatta a videót, és erre jailt sem osztott a playernek
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

köszönöm

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Szia! Akkor megkezdem a mondani valómat. "véletlen elő vettem a fegyvert ami nálam maradt Duty itemek leadásából mert nem volt időm lerakni majd amikor véletlen elő vettem egy player admin hivott rám" amikor kikerültél jailből elvileg írtál egy reportot és kaptál egy kocsit (hiszen ahogy mondtad legetelték) már ott lett volna az első lehetőséged letenni. "beküldte a videot amiben "Kurva anyáztak" nekem amit az admin nem is vett észre, ezt én vettem észre majdnem reportot nyitottam erre az admin nem tudta miről van szó mert meg se hallgatta a videót, és erre jailt sem osztott a playernek" mivel a videot nem hanggal hallgattam meg, igen nem vettem észre, hogy ő mondott volna valamit. Ingame OOC chatben mondtam, hogy mind2 fél vétett hibákat, teljesen korrekten leírtam és figyelmeztetéssel engedtelek el titeket. Attól mert egy másik admin nem getelt el téged a széfedhez ugyan úgy köteles vagy letenni a nagykalibert.
Valóban ha hibáztam akkor abban, hogy nem figyelmeztetéssel kellett volna elengedjelek titeket hanem szanckióval. Várom a bíráló admin válaszát,

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Sziasztok megjöttem a bírálattal a káromkodós részre reflektálva az hogy ő saját magának vagy a baráti discordján mit mond "reakcióképpen" az nem releváns itt jelenleg. "nem volt időm lerakni" ha eleve betetted volna a csomagtartódba hogy elvégezd a fontos dolgod akkor nem történik meg az egész.
de véleményem szerint lett volna ott idő rá ha célirányosan haza vagy egy másik járművedbe tetted volna. A panasz jogtalan.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Justin ™
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.