Paacen Santos -> Csuhy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Paacen Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan jail
volt egy összetüzésem egy emberrel déli szerelőnél amiből az alakult ki hogy elkezdett bottal verni majd amikor én erre elővettem a tec9-et és lelőttem mert veszélyben éreztem az életemet Csuhy kiosztott egy 180perces feszültségkeltés és DM jailt
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
("DM)
https://armin.kim/seepaste/1I57 (Adminügyről Log)

Megjegyzés:

-

Szia.
Ahogy a helyszínen is elmondtam számodra, déli szerelőtelepen mert 2x megüt bottal az még nem jogosít fel arra, hogy te előkapj egy fegyvert és elkezdj lövöldözni.

A feszültségkeltés részéhez pedig nincs mit hozzáfűznöm, az első mondatod jól tükrözi a szándékaidat.

Minden egyéb a videóból megállapítható. Várom a bíráló admin válaszát.

Szia.
Ahogy a helyszínen is elmondtam számodra, déli szerelőtelepen mert 2x megüt bottal az még nem jogosít fel arra, hogy te előkapj egy fegyvert és elkezdj lövöldözni.

A feszültségkeltés részéhez pedig nincs mit hozzáfűznöm, az első mondatod jól tükrözi a szándékaidat.

Minden egyéb a videóból megállapítható. Várom a bíráló admin válaszát.
Ha megnézted volna a videot rendesen láttad volna benne hogy tovább ütne bottal ha nem ugrok el onnan

Sziasztok szintén ahogyan a másik fél is, ahelyett hogy leálltál volna folytattad ezzel valóban generálva a feszültséget.
A panasz jogtalan az Adminisztrátor nem hibázott.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Csuhy
Egyébként ha magára veszi a *dugd fel* részt miközben elöttem se volt szinte mögöttem volt. Miért csak neki mondhattam?

• Haha
Reactions: Pierdone
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.