Paacen Santos -> Cali

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Paacen Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Cali
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG történt mégse történt jail osztása
Szerelőtelepen egy Adminsegéd-nél fegyver volt és elütötte a társamat Lina Oakwood-ot amikor Lina elővette a sokkolót ő futni kezdett majd én tartottam rá az éles nagykaliberű fegyveremet, Amikor megjött az admin minden olyan indokot mondott mintha ki akarná menteni az adminsegédet a szankció alól. (Futás közbe nincs PG)
Amikor velem történt ez akkor én Thomastol kaptam egy PG jailt
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
(Adminügyről készült Log)
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lSaAB0f1S8XwJ-7NJ?invite=cr-MSxkUFksMzk4MzE4ODYw&v=16 ( PG-ről video)
Thomastól erre az akciómra kaptam PG-t ugyan az az eset: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lv9BMT809Mgz-HJck?invite=cr-MSxrYncsMzk4MzE4ODYw

Megjegyzés:

csok

Hali! Mint elmondtam ingame is, amikor te elővetted a fegyvered ő már régen futásba volt.
Eris szemszögéből nézve a fegyver nem volt látható, a fegyvere pedig el volt rejtve.

Utoljára szerkesztve:
Hali! Mint elmondtam ingame is, amikor te elővetted a fegyvered ő már régen futásba volt.
Eris szemszögéből nézve a fegyver nem volt látható, a fegyvere pedig el volt rejtve.
viszont a lézer igen is látható volt.

Valamint nem kaptunk bizonyítékot arról, hogy ő nem látta a lézert, illetve arról sem hogy elvolt neki rejtve a fegyver.

Mellesleg nem a fegyver miatt szerettük volna elsősorban megbilincselni.

Egyeztettem az Adminisztrátorral, és az adminsegéddel is. Valóban látható a lézer rajta, hogy tartva van rá. A kapott bizonyítékokban valóban látszik az is, hogy Eris-nek nem látható a fegyvere nálatok igen, bár ez jelenleg nem befolyásolja az ügy kimenetelét.

Az adminsegéd eltávolításra került, a panaszod jogos.

A panaszt további következmények nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.