Osyam Orbaan -> Jackson

• Thread starter Thread starter Kevin
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 200
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kevin

🤯
Veterán Globális Moderátor
SzerverAdmin
LS
2025. 03. 23.
377
274
LS karakter
khalil hayes
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Osayam Orbaan
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminként RP tagadásra buzdítja a játékost, hol ott maga is tisztában van vele, hogy ilyenkor lép érvénybe a panaszkönyv, ami pont arra való, hogy ilyen esetben ne menjen az RP rovására az ügy, hiszen ilyenkor nem biztos, hogy a játékosnak lesz igaza, illetve adminként szerverszabályzattal nincs tisztában, egyszerűen annyival letudhatta volna, hogy tisztázza a játékossal, hogy az adott ügynél csak akkor ad rendvédelem figyelmeztetést fegyverre, amikor van hozzá bizonyítványa, hol ott nem volt nála.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
5tHNBRC.png

Megjegyzés:

Arra is buzdítja a játékost, hogy magasabb rangú admint hívjon, pedig tudomásom szerint ilyen esetekben panaszkönyvvel kell élni, nem pedig FA/SA-ra várni.
IRL, ha csendháborítás történik, akkor sem a rendőrség altábornagyát hívod, hanem a *körzeti* járőrt, és vele egyeztetsz.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok! Én csak annyit mondtam neki, hogy hívjon nagyobb admint FA/SA-t, hogy mit szól hozzá, nem azt, hogy csapjon parádét RP közben adminügynél. Mivel én a helyében ezt tettem volna. Az a vádolás, hogy nem vagyok tisztában a szerver szabályzattal már majdnem sértő, tisztában vagyok vele nagyon is. Én csak azért hívattam volna vele nagyobbat, hogy esetleg megoldható-e egy figyuval és egy bizonylat adásával, mivel a játékos szerintem nem tudta, hogy ilyenkor fórumon kell igényelni a bizonylatot. Nem volt szándékomban semmi fajta buzdítás vagy egy teljes ügy jobban való elrontása. Én csak tanácsot adtam a játékosnak, de nem szóltam bele az ügybe.

Várom a bíráló admin válaszát!

• Kedvelés
Reactions: Leroy
Sziasztok! Én csak annyit mondtam neki, hogy hívjon nagyobb admint FA/SA-t, hogy mit szól hozzá, nem azt, hogy csapjon parádét RP közben adminügynél. Mivel én a helyében ezt tettem volna. Az a vádolás, hogy nem vagyok tisztában a szerver szabályzattal már majdnem sértő, tisztában vagyok vele nagyon is. Én csak azért hívattam volna vele nagyobbat, hogy esetleg megoldható-e egy figyuval és egy bizonylat adásával, mivel a játékos szerintem nem tudta, hogy ilyenkor fórumon kell igényelni a bizonylatot. Nem volt szándékomban semmi fajta buzdítás vagy egy teljes ügy jobban való elrontása. Én csak tanácsot adtam a játékosnak, de nem szóltam bele az ügybe.

Várom a bíráló admin válaszát!
A szerver szabályzatban tisztán és egyértelműen szerepel, akkor számit a fegyver prémium tárgynak ha a helyszínen tudja bizonyítani fegyver vásárlási bizonylattal ő ezt nem tudta bizonyítani mivel nem volt nála, aztán ezt tisztáztuk vele és utánna is erősködött, hogy nagyobb admint szeretne mivel Jackson mondta neki, hogy hívjon FA/SA-t ebből azt lehet leszűrni, hogy te se vagy tisztába a szabályzattal. Ha meg nem ért egyet az xy admin döntésével akkor panaszkönyvel élhet nem FA/SA-t hívni minden ügyhöz ahol a játékos nem ért egyet az admin döntésével.

A szerver szabályzatban tisztán és egyértelműen szerepel, akkor számit a fegyver prémium tárgynak ha a helyszínen tudja bizonyítani fegyver vásárlási bizonylattal ő ezt nem tudta bizonyítani mivel nem volt nála, aztán ezt tisztáztuk vele és utánna is erősködött, hogy nagyobb admint szeretne mivel Jackson mondta neki, hogy hívjon FA/SA-t ebből azt lehet leszűrni, hogy te se vagy tisztába a szabályzattal. Ha meg nem ért egyet az xy admin döntésével akkor panaszkönyvel élhet nem FA/SA-t hívni minden ügyhöz ahol a játékos nem ért egyet az admin döntésével.
Úgy látom a lényeget nem sikerült átadni. Ismerem a szabályzatot és tisztában is vagyok vele. Az FA/SA kérését azért ajánlottam neki, hogy hátha megoldható a figyu és egy bizonylat adása. Közel sem mondtam azt, hogy nem vehető el a fegyver. Leírom kiemelve a dolgokat, én ajánlottam neki a nagyobb admin kérését és NEM mondtam neki, hogy a fegyver nem elvehető. A maradék dolog és ez is amit én most ebbe is beleírtam szerepel az előző üzenetemben. Nagyon köszönöm a rólam állított dolgot. Gondolom te meg azzal nem vagy tisztában, hogy a másik felet is meg kell hallgatni mielőtt bármit kijelentünk róla vagy vele kapcsolatban.

Nincs több mondani valóm.

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, végig olvastam a panaszkönyvet.
Valóban, nem lehet adminügyben nagyobb admint kérvényezni, az viszi az ügyet aki elvállalta. Ha pedig panasszal él a játékos PK-t kell nyitni. A fegyverhez ha nincs bizonylat akkor elvehető, ezt a Főadmin/Szuperadmin nem pótolja semmilyen formában sem.
Nyílván, egy eventes skines fegyvernél egyértelmű a figyelmeztetés.

Tudomásom szerint nem keletkezett az ügyből egyéb más kár, így következmények nélkül zárom a panaszt.
Kérlek Jackson keress fel.

Tovább szép estét.

• Kedvelés
Reactions: petoboss és Csuhy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.