Orso Nero jelentkezési lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Belukaaa

Újonc
2025. 05. 12.
16
7
LS karakter
Jack Bodie
LV Karakter
Brad David
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Arnold,17
Account ID-d?
>6336
Hány játszott perccel rendelkezel?
>28399
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Arnold vagyok. 16 éves vagyok, és szeretem a kihívásokat, a szabadidőmet pedig aktívan töltöm. Nagyon szeretem a számítógépes játékokat, de a szabadtéri mozgás is fontos szerepet játszik az életemben. Szívesen focizok a barátaimmal vagy megyek ki a természetbe túrázni. Emellett szeretem az izgalmas történeteket és filmeket. Mindig igyekszem új dolgokat tanulni és fejlődni. Hiszem, hogy a sport és a kreativitás segítenek az élet minden területén.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok segítése, illetve szerver rendben tartása, tagok felügyelete, reportokat intézni amik kérdéssel kapcsolatban jönnek.Adminok segitése is.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>A jó adminsegéd szerintem türelmes, segítőkész. Jó kommunikációs készséggel rendelkezik, illetve figyelmes. Tisztában van a szabályzattal és aszerint tájékoztatja azt a játékost akinek kérdése van. Nem fél kérdezni egy magasabb szinten lévő admintól, hogyha esetleg valamiben nem biztos.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>zért szeretnék DGH lenni, mert fontos számomra a közösség, és szeretnék aktívan hozzájárulni a szerver fejlődéséhez és a játékosok pozitív élményéhez. Úgy érzem, türelmes, segítőkész és megbízható vagyok, így szívesen támogatnám az új és régi játékosokat a szerveren.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mert megbízható vagyok, mindig ott vagyok amikor kell és tényleg érdekel, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Nem csak a rang miatt szeretnék segíteni, hanem mert fontosnak tartom, hogy rend legyen a szerveren.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4órát
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Türelmes vagyok, és jól bírom a beszélgetést mindenféle emberrel, megbízható vagyok, ha valami fontos, tuti ott vagyok, gyorsan kapom fel a fonalat ha új dolgok jönnek. Negativ: Néha kicsit túl sokat agyalok, pedig nem kéne előfordul hogy túl komolyan veszem a dolgokat, ha belelendülök néha nem bírok leállni a dumával
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelmes vagyok, és jól bírom a beszélgetést mindenféle emberrel, megbízható vagyok, ha valami fontos, tuti ott vagyok, gyorsan kapom fel a fonalat ha új dolgok jönnek. Negativ: Néha kicsit túl sokat agyalok, pedig nem kéne előfordul hogy túl komolyan veszem a dolgokat, ha belelendülök néha nem bírok leállni a dumával​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy az aktiv Bannod miatt elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.