Orio Mitro-Alcide Scelsi [Peto]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Janiiiiiiiii.

Újonc
2025. 10. 15.
13
15
LS karakter
Orio Mitro
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Orio Mitro
Panaszra tett személy InGame neve:
Alcide Scelsi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szeretném jelezni, hogy kaptam egy leszidást a frakció vezetőjétől amiért nem tudtam kilőni egy honvédest. Nem bug miatt nem sikerült, egyszerűen nem tudom, miért. Úgy érzem, a leszidás túlzás volt, és szeretném, ha kivizsgálnák az esetet.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Elöre is köszönöm,a válaszod.

Utoljára szerkesztve:
Szia, én bírálom a pk-t várom az érintett válaszát 24órán belül.

Szia, azt azért szeretném hozzátenni hogy anyázásod se volt túlmenő dolog, illetve ahogy a többi frakció társaddal beszéltél.. Arról nem beszélve hogy viselkedtél a közös discordon.

Egy frakció leadernek alapból nyugodtnak kéne lennie, és nem ilyen körülmények között kéne embereket befogadnia.
Sajnos mivel bizonyíték hiánya miatt nem tudom közzétenni a dolgokat és az adminok felé sem.. Ezért nemtudok mit hozzátenni a dolgokhoz. Illetőleg azt sem ahogy egy kis gyereknek a hangját felvetted ahogy az anyukája bejött és ordibált vele, majd azzal csúfolkodóan discordon többször is lejátszottad soundboardon keresztül.

Amit én hoztam fel és amit most te hoztál, az teljesen két különböző téma.Amíg én nem veled csúfolódtam úgy, ahogy te velem hogy"Nem birok kilőni 1 embert se" addig neked ez ne fájjon.
Értem, viszont mindennek megvan az oka, az hogy úgy beszéltem veled, nem egy szabálysértést láttam ami beleköthető. Én is tudtam volna panaszkönyvet rakni. De nem tettem, te egy frakció társadra raktál panaszt...

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá!
Sajnos mivel bizonyíték hiánya miatt nem tudom közzétenni a dolgokat és az adminok felé sem.. Ezért nemtudok mit hozzátenni a dolgokhoz. Illetőleg azt sem ahogy egy kis gyereknek a hangját felvetted ahogy az anyukája bejött és ordibált vele, majd azzal csúfolkodóan discordon többször is lejátszottad soundboardon keresztül.
Ez tényleng csúnya dolog volt és nagyon sértő számomra. Többszöri alkalommal is szóltam neki, de helyette inkább szomorúan távoztam a discord hangcsatornából. Viszont egy szót sem szóltam erről senkinek de legbelül bántó volt. Amit hozzátenném ehhez az ügyhöz ha szabad az az lenne, hogy Orio jogosan kapta a leszidást Alcide-től és az ooc stílusa és viselkedés, a vezetőséggel szembeni tiszteletlenség miatt lett eltávolítva a frakcióból. Szerintem PK-t amiatt tett, mert nem volt képes elfogadni hibáit és tiszteletlensége miatt ki lett rúgva a frakcióból, ezért "bosszúból" született meg a PK. Ez szerintem egy nagyon gyerekes viselkedés, nem szeretnék leszólni vagy leszidni senkit. Nem ez a cél! Viszont ez nem egy felnőtt emberhez méltó viselkedés. Így a végén azt szeretném mondani, hogy amit Alcide mondott tényleng elég csúnya volt és egyben bántó is viszont azzal is kell számolni, hogy abban az időben elég mérges volt és türelmetlen, viszont nem direkt szidta és szerintem értelmetlen ez az egész PK ügy, mivel egyik a másikra oda-visssa tehetne PK-t.

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá!
Ez tényleng csúnya dolog volt és nagyon sértő számomra. Többszöri alkalommal is szóltam neki, de helyette inkább szomorúan távoztam a discord hangcsatornából. Viszont egy szót sem szóltam erről senkinek de legbelül bántó volt. Amit hozzátenném ehhez az ügyhöz ha szabad az az lenne, hogy Orio jogosan kapta a leszidást Alcide-től és az ooc stílusa és viselkedés, a vezetőséggel szembeni tiszteletlenség miatt lett eltávolítva a frakcióból. Szerintem PK-t amiatt tett, mert nem volt képes elfogadni hibáit és tiszteletlensége miatt ki lett rúgva a frakcióból, ezért "bosszúból" született meg a PK. Ez szerintem egy nagyon gyerekes viselkedés, nem szeretnék leszólni vagy leszidni senkit. Nem ez a cél! Viszont ez nem egy felnőtt emberhez méltó viselkedés. Így a végén azt szeretném mondani, hogy amit Alcide mondott tényleng elég csúnya volt és egyben bántó is viszont azzal is kell számolni, hogy abban az időben elég mérges volt és türelmetlen, viszont nem direkt szidta és szerintem értelmetlen ez az egész PK ügy, mivel egyik a másikra oda-visssa tehetne PK-t.
Nem tudom mit vársz egy bőven idősebb korosztálytól mint te, nyílván macerálni fognak, akár magadra veszed akár nem, ezt már neked kell eldöntened mit veszel magad. Nyílván megértem a te részed is de viszont ez sajnos ezzel jár, ez egy ilyen közösség mármint az MTA közössége ilyen.

A sok balhézás végett a PK alatt, zárom.

1hónap kitiltást osztok "Alcide Scelsi" részére.

• Kedvelés
Reactions: Spel8 és kkaronhe
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.