Oravec Elena Jelentkezése a Rendőrséghez.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sekiroo

Újonc
2025. 11. 04.
1
0
LS karakter
Sara Giovanni

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: av_sukuna​
2. Hogyan szólíthatunk? Atti, Attila
3. Hány éves vagy? 19​
4. Játtszott perceid száma? 10668​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? voltam​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((https://kepkuldes.com/image/teHNrjZ))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Szeretek rp-zni főleg a hosszú rpt szeretem, kedves vagyok mindenkivel együtt tudok működni, pozitiv vagyok mindennel kapcsolatban.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság -Pozitiv segitőkész, kedves, barátságos Negativ-makacs néha, kicsit zárkozott, nagyon néha pedig önző.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Oravec Elena​
2. Születési helye, ideje: Oroszország, 2006.08.25​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Felsőfokú szakkképzés​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? valamilyen alosztályban hogy tudjak feljődni és tanulni.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám a igazoltatni kívánt járművet. A rádiózás közben oda mennék után meg bemutatkoznék majd elmondanám a igazoltatás indokát, elkérném az íratókat a személyt rádiózással ellenőrizném le. Addig a kötelező felszerelést ellenőrizném , ha mindent rendben találtam íratókat vissza adom de ha szabálysértés merült fel akkor BTK szerint kapni fog csekket, Aztán megkapja az íratókat.​
8. Mi maga a rendőrség? Megvédeni az állampolgárokat rendet fenttartani!​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes irányít , míg a feljebbvaló minden hierarchiában magasabban álló személy.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? mérlegelném a szabálysértés büntető jogok szerinti súlyát, az elkövetés körülményeit, az együttműködést, valamint az előéletet , mint súlyosbító tényezőt.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Oravec Elena 19 éves vagyok, Oroszországból költöztem ide Los Santosba, Szeretnék normális munkahelyet ahol büszke lehetek magamra hogy próbálok az embereknek segíteni, Empatikus személy vagyok,hobbim szeretek sportolni jobban a futást szeretem mint fő hobbi de a főzést, szeretek vezteni is van benne tapasztalatom.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? A testi épségem megóvása után rádiózóm az erősitést a további egységekkel megpróbáljuk elkapni a célszemélyt és mások épségét is figyelem előtt tartom.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? a talált tárgyakat bizonyitékként le foglalom, a tárgyat és részletesen le jegyzem a dolgokat majd tudatom a célszemélyel hogy drogokat találtam és ez miatt kihallgatásra be kell vinnem, és egy nyomozót is el rendeltetek, vagy kérek egy nyomozói egységet, mivel jobban az ő hatáskörük mivel nem tudjuk kié lehet a drog honnan van és ezen kihallgatáson fontos hogy egy nyomozó jelen legyen.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
[Scarlett Monroe]r.[Őrnagy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.