Opinum jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Opinum.

Diplomata
2024. 07. 28.
22
22
LS karakter
Ayden Ortega
dawnpurple-veteran.png

- Opinum jelentkezése -

Játékbeli és fórum neved:
Ayden Ortega, a fórum felhasználónevem Opinum.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2024 augusztus 4-én regisztráltam a szerverre, azóta egy nagyobb kihagyástól eltekintve folyamatosan aktív vagyok a szerveren. Fórumon pedig 2024 július 28 óta vagyok jelen, a kezdeti időkben jelentősen aktív voltam a felületen.
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
Adminisztrátori pályafutásom alatt is rengeteget foglalkoztam a szerver fórum felületével. A nyitást követő időben én vezettem a 'Leader listát', valamint a 'Rekordok Könyvét' is. A szerveren eltöltött időm alatt érdekelt, hogy milyen lehet Globális Moderátornak lenni, viszont ez idő alatt adminisztrátori jogkörrel rendelkeztem, így nem volt lehetőségem betölteni ezt a szerepkört.
Miért pont téged válasszunk?
Mint már említettem a szerveren Adminisztrátori pozíciót töltöttem be, amit egészen az 5-ös fokozatig vittem. Adminként már egyszer megmutathattam azt, hogy mire lennék képes akkor, ha Fórum Moderátorként kéne tevékenykednem. Mivel jelenleg nincs lehetőségem arra, hogy újra viselhessem az adminisztrátori szerepkört, így ebben a formában szeretnék hozzátenni a szerver jövőjéhez.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Játékosként általánosságban naponta kb egy, maximum két órát töltök a platformon. Ekkor körbe járok a fórumon, megnézem hogy mi történt a felületen.
Mutasd be a referenciáidat (ha vannak)!
Több nevesebb szerveren is rendelkeztem adminisztrátori jogkörrel beleértve a DawnMTA-át is. Véleményem szerint a szerveren eltöltött idő alatt, mint adminisztrátorra rám sosem érkezett panasz, a munkámmal sosem volt gond. Az utolsó egy-két hétben rengeteg probléma volt a magatartásommal kapcsolatban, utólag visszatekintve ez igazán gyerekes hozzáállás volt tőlem. Emellett néhány hétig én vezettem a Rendőrséget, amíg leaderi jogkörrel rendelkeztem úgy gondolom a szabadidőm nagy részét a frakció vezetésére szántam.
Hogyan tudnád segíteni egy kezdő fórumozó dolgát?
Mindenféleképpen a legfontosabb az lenne, hogy a fórumozó minél hamarabb elsajátítsa a BB kódolás alapjait. Emellett a másik legfontosabb az az, hogy a fórum szabályzatot tisztelje és betartsa, az én feladatom az, hogy be is tartassam vele. A következő, amit bemutatnék neki az a szerverrel kapcsolatos fórum topicok lennének, mivel ez egy kezdő számára biztosan hasznos lehet. Hangsúlyt fektetnék a 'Leírások' topicra, hisz itt rengeteg dolgot megtalálhat, ami hasznos lehet a számára.
Ismeretséged a csapaton belül?
Nem ismerek sajnos senkit sem a csapatból.
Mesélj magadról, minimum 5 mondatban (ami számodra fontos és nyilvános)!
Akik ismernek általában vagy Kaffynak, vagy Opinumnak szólítanak. 16 éves vagyok, egy egri gimnáziumba járok. 2020 óta foglalkozom a GTA szerepjáték világával. Én a FiveM platformon kezdtem, ezt követően tértem át a San Andreas világába 2021-ben. A pályafutásom én a SeeMTA szerverein kezdtem, ahol megfordultam számos frakcióban. A SeeMTA szerverein kívül több szervert is bejártam jó magam a barátaimmal, ahol lehetőségem adódott gyarapítani a szerepjáték iránti tapasztalataimat. Régebben napi szinten sportoltam, viszont időhiány miatt ez a szokásom sajnos elmúlt, viszont szeretném ezt visszavezetni a mindennapjaimba. A szabadidőmet általában azzal töltöm, hogy a barátaimmal játszok, vagy pedig sorozatot nézek. Pozitív tulajdonságomnak tudom megemlíteni, hogy jó emberismerő vagyok, precíz és döntésképes. Megtanultam, hogy mit jelent felelősségtudat, így ez abszolút megvan bennem. Alapvetően higgadt, kultúrált személynek tartom magam viszont egy bizonyos idő után a cérna nálam is tud szakadni. Sajnos a negatív oldalamat is be kell, hogy mutassam nektek pár szóban: olykor indulatos és flegma vagyok, valamint elég sértő poénokat tudok elsütni szorosabb barátság esetén és nem biztos, hogy mindenki számára világos lenne, hogy szimplán viccelődök.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Krisi
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.