Opinum jelentkezése adminisztrátornak

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Opinum.

Diplomata
2024. 07. 28.
22
22
LS karakter
Ayden Ortega

dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Alapvető Információk -
Nevem: Opinum / Kaffy
Életkorom: 16
Account ID: 4

- UCP -

- Aktivitás -
A szerveren eltöltött időm jelentős részét mindenképpen az adminisztrátori szerepkörre fordítanám. Naponta kb. 4-5 órát tudok elérhető lenni, de kedvtől függően ez lehet akár több, de kevesebb is.

- Alkalmasságom -
Több valamire való szerveren töltöttem már be adminisztrátori pozíciót, így mondhatni, hogy tapasztalt vagyok. A szerveren töltöttem már be adminisztrátori szerepkört; a munkámmal sosem volt probléma. Segítőkésznek vallom magam, számomra mindig a játékosok érdeke lenne az első.

- Játékidőm -
2020 óta foglalkozom a szerepjátékkal; én a FiveM kliensen kezdtem meg a pályafutásom, majd 2021-ben tértem át a San Andreas világába. DawnMTA szerverén nyitás óta jelen voltam, majd egy kihagyás után újra a közösség tagjává váltam.

- Referenciám -
AstralMTA Admin 5 - Kaffy

DawnMTA Admin 5 - Opinum
RaiseMTA
Admin 5 - Kaffy
StayMTA
Admin 4 - Kaffy

- Bemutatkozásom -
Akik ismernek általában vagy Kaffynak, vagy Opinumnak szólítanak. 16 éves vagyok, egy egri gimnáziumba járok. 2020 óta foglalkozom a GTA szerepjáték világával. Én a FiveM platformon kezdtem, ezt követően tértem át a San Andreas világába 2021-ben. A pályafutásom én a SeeMTA szerverein kezdtem, ahol megfordultam számos frakcióban. A SeeMTA szerverein kívül több szervert is bejártam jó magam a barátaimmal, ahol lehetőségem adódott gyarapítani a szerepjáték iránti tapasztalataimat. Régebben napi szinten sportoltam, viszont időhiány miatt ez a szokásom sajnos elmúlt, viszont szeretném ezt visszavezetni a mindennapjaimba. A szabadidőmet általában azzal töltöm, hogy a barátaimmal játszok, vagy pedig sorozatot nézek. Pozitív tulajdonságomnak tudom megemlíteni, hogy jó emberismerő vagyok, precíz és döntésképes. Megtanultam, hogy mit jelent felelősségtudat, így ez abszolút megvan bennem. Alapvetően higgadt, kultúrált személynek tartom magam viszont egy bizonyos idő után a cérna nálam is tud szakadni. Sajnos a negatív oldalamat is be kell, hogy mutassam nektek pár szóban: olykor indulatos és flegma vagyok, valamint elég sértő poénokat tudok elsütni szorosabb barátság esetén és nem biztos, hogy mindenki számára világos lenne, hogy szimplán viccelődök.

- Adminisztrátor feladata -
Az adminisztrátor feladata, hogy megfelelő RP körülményt biztosítson a szerver játékosainak, továbbá hogy a játékosok betartsák a szerver által előírt szabályokat. Segítségkérés vagy pedig szabályszegés esetén az adminisztrátor lesz az, aki segítségetnyújt a játékosnak. Az Admin rendkívül szoros kapcsolatot tart a játékosokkal, így fontos hogy higgadt, türelmes személy legyen az, aki ezt a szerepkört tölti be, mivel a játékosok akár az adminisztrátorról is példát vehetnek.

- Fontos hely -
Véleményem szerint rengeteg fontos hely van a szerveren; az autósiskola, a városháza, a korházak, viszont, ha egyet ki kellene emeljek az a Dawn City Mall lenne. A plázában a játékosok rengeteg üzletet megtalálnak egy helyen (ruhaboltot, bankot, műszaki- és elektronikai üzletet, valamint szórakozási lehetőségeket), ezenfelül lehetőségük van itt a játékosoknak a szórakozásra is, mivel a plázában megtalálható az airsoft pálya, a kaszinó és a cinema is. Mindezeken felül a plázában megtalálható a token shop is.

• Kedvelés
Reactions: hessz és Diablo
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

• Kedvelés
Reactions: Opinum.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.