- 2025. 12. 28.
- 32
- 20
- LS karakter
- Oney_Tito
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Botond (Croxy), 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>6433
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 4 240 perccel rendelkezem a lap megírásakor.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Csáó, Croxy vagyok. 17 éves vagyok, jelenleg sulizok, földmérőnek tanulok és szeretem azt a szakmát amit tanulok. Mostmár kb 5-6 éve jégkorongozom, de az előtt is betöltötte a sport az életemet és be is fogja. MTA- val olyan 2 éve játszok rendszeresen nagy részt See nyomtam ott sikerült beleraknom kb 160 000 ezer percet viszont ott már kicsit unom a játék menetet ezért kezdtem el dawnon is játszani és eléggé megtetszett. Most igy nagyobb életcéljaim nincsenek inkább kisebbek vannak amiért megpróbálok nap mint nap tenni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminok munkájának megkönnyítése, kérdésekre válaszadás, segítségnyújtás, gondok, problémák megoldása mind kezdő, mind haladójátékosoknak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Véleményem szerint egy jó adminséged az, precizen és pontosan válaszol a játékosoknak, törekszik a gyors gördülékeny ügyek kezelésére, segíti az adminok és játékosok játékát egyaránt.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Mindig is kiakartam próbálni magamat, hogy milyen lennék adminak és a különböző ügyeket, hogyan is oldanám meg.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>így a két év alatt elég sok tapasztalatot sikerült szereznem emelett elég sok admin haverom van különböző szerverekről is akiktől elcsíptem egysmást. Emelett jó, megfontolt a döntési képességem.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi olyan 2-3 óra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Még mielőtt mindenbe bele kezdenék először a szerver szabályzatott mutatnám be neki, tanulmányozza át alaposan.
1. Munkaállomásokat (Első sorban az áruszállított tanácsolnám neki nyomjon egy-két kört, hogy legyen neki egy kissebb vagyona, amiből már tud gazdálkodni.)
2. Városháza,( Itt az irtatok müködését, rendszerét magyaráznám el neki.)
3. Kórház (Itt elmagyaráznám a kórház müködését, rp lehetőségeit, kártyázás és azokra vonatkozó szabályokra.)
Szerintem ez a 3 hely a legfontosabb, de elfért volna bőven ide még egy pár fontosabb hely.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>
Pozítiv: Jól dolgozom csapatban. Segítek amiben tudok és ahol tudok. Jó fej, korrekt embernek tartom magamat.
Negatív: Szeretem a saját igazamat megtartani. Néha egy-két helyzetben lusta vagyok. Pár dologban motiválatlan vagyok.
.png)