OMSZ Jelentkezés lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajmund

Újonc
2025. 09. 04.
3
0
LS karakter
Emanuel Smith
Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek

Hogy hívnak?
> Rajmi <

Discord neved?
> rajmund123660455 <

Hány éves vagy?
> 17 <

Mellékelj képet a játszott perceidről

> <

Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> Igen voltam taxis, azért távoztam mert nem volt időm a városban lenni és nem tetszett annyira<

Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> Napi 2-3 órát de ha hétvége van akkor akár 4-5 órát is tudok lenni.<

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
>Rajmi Nak hívnak 17 éves vagyok és még tanulok szeretek jó közöségben dolgozni, játszani és szeretek új embereket megismerni mindig is akartam mentősnek jelentkezni csak azt hittem nagyon nehéz lesz a dolgom de viszont ahogy hallottam ellő készítenek igy nem lesz olyan nehéz és remélem egyszer én is egy jó mentős leszek hisz én való világban is szeretek az eleseteken segíteni akár pénzilegg akár anyagilag ez volnék én egy normális tisztelet tudó fiatal srác.<

Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> >

Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Nagyon érdekel a mentősök szolgáltatása, mind az életmentés mind az embereken segítés. Szeretek és tudok jó csapatban dolgozni. és Szeretnék egy összetartozó közösség tagja lenni. Aktív tudok lenni. Tisztában vagyok a szerver szabályzattal. Már régóta vagyok ezen a szerveren és szeretném az időt a mentő szolgálatba ölni.<

IC rész

Neve:
> Lucar Aznavour <
Születési helye, ideje:

> Dawn City, 2000. 11. 11. <

Mi a személyigazolvány száma?
>932616ZY <

Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> Igen <

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> Főiskola <

Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Lucar Aznavour hívnak. 25 éves Dawn City lakos vagyok. Nemrég Dawn City Taxisként szolgáltam a városban de sajnos fel mondtam mert nem volt sok időm a városban lenni de viszont mostanában több időt tudok a városban lenni illetve én egy csendes és kedves fiatal úr vagyok szeretem a jó embereket a rossz embereket elkerülöm jó messze és imádok vezetni és segíteni másokon!

Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> Eszméletvesztés, hirtelen kialakuló bénulás vagy beszédzavar, súlyos vérzés, nehézlégzés, súlyos balaset vagy sérülés, erős mellkasi fájdalom <
égési sérülés.

> Veszély megszüntetése, hűtés, kötözés, fájdalom csillapítás, beszállítás égés centrumba <
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Automata vagy fél automata defibbrillátor, lapáthordágy, pumpálós vagy motoros elszívó, AB, CD táska, sáncgallér, pulzoximéter, vérnyomás mérő, vércukorszint mérő, gyógyszerek; sóoldatok, hordágy<

Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> Pulzus hiánya, keringés hiánya, légzés hiánya, nem normális légzés <

Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága ELFOGADTA.

((Bár nem a mintát használtad, és voltak helyesírási hibák. Illetve Archívumba írtad a jelentkezésed. De én azt gondolom hogy egy próbát megér. Keress fel discordon a meghallgatás kapcsán! DC: veyron._.))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.