Oliver White - Star

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

kristof.81

Újonc
2025. 12. 22.
25
26
LS karakter
Jake Morrison
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Oliver White
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő jogkor intézése (FA/SA report), indoktalan TP-zgetése egy másik játékosnak. A story röviden annyi, hogy leraktam a kocsimat OKF-nél, amit Star getetlt oda, utána elmentem ebédelni és magához teleportált egy olyan indokkal, hogy menj saját garidba, mire visszaértem már a NAV-nál voltam, úgyhogy Én az OKF-nél AFK-tam le. A másik panaszpont pedig látszik a képen.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
starpanasz.webp

Megjegyzés:

Köszi!

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Oliver White
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő jogkor intézése (FA/SA report), indoktalan TP-zgetése egy másik játékosnak. A story röviden annyi, hogy leraktam a kocsimat OKF-nél, amit Star getetlt oda, utána elmentem ebédelni és magához teleportált egy olyan indokkal, hogy menj saját garidba, mire visszaértem már a NAV-nál voltam, úgyhogy Én az OKF-nél AFK-tam le. A másik panaszpont pedig látszik a képen.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Köszi!
Hali!

Roger_Miles éppen fel vett a NAV frakcióba, amikor láttam, hogy a NAV gariban afkolsz kb 13-14 perce. - Gondoltam, hogy nem véletlen vagy itt, ekkor meg fogtam ki jöttem és és ki geteltelek az udvar elé. Roger_Miles is tudja bizonyítani, szóval ő is fog írni a topic alá.

A Reportra kitérve, azért fogadtam el, mivel láttam, hogy Star benne volt a címbe. - Gondoltam, hogy nekem nyítodott, de nem vettem észre, hogy Fa/Sa-t nyitottál. A report címe " Star admin " ezért egyből elfogadtam, az utolsó szót nem olvastam el. ( Report: 217693 )

A további kérdésem, hogy ezzel mi hibát okoztam neked azzal, hogy mikor nyitottad repotot, akkor vissza is geteltelek téged OKF-re. - Semmilyen előnyt, vagy hátrányod nem született ebből az afkolásodból, szóval nem is értem, hogy miért lett megnyitva ez a Panaszkönyv. Indokolatlan Tp-zgetésre vissza térve, miért lett volna az, amikor még mindig a NAV gariban afkoltál, mivel az elmondásod szerint Ebédeltél.

Vissza térve, hogy milyen hátrány okoztam neked abból, hogy ki geteltelek, majd vissza OKF-re azt én is meg szeretném tudni. - Mivel, hogy semmilyen hátrányt-előnyt nem adtam belőlle, az tuti fix.

Várom bíráló admin válaszát, Roger_Miles pedig a Pk alá ír.

Szia!

Először is nem NAV-nál AFK-ztam, hanem OKF-nál, másodszor a report pontos címe ez volt: Star Admin Panasz.

• Haha
Reactions: zolikaye
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a bírálattal.

Sziasztok, Oliver_White tényleg a NAV gariban tartózkodott amit láttam én is, de nem tudom én sem megérteni, hogy hogyan került oda.
Hali!

Roger_Miles éppen fel vett a NAV frakcióba, amikor láttam, hogy a NAV gariban afkolsz kb 13-14 perce. - Gondoltam, hogy nem véletlen vagy itt, ekkor meg fogtam ki jöttem és és ki geteltelek az udvar elé. Roger_Miles is tudja bizonyítani, szóval ő is fog írni a topic alá.

A Reportra kitérve, azért fogadtam el, mivel láttam, hogy Star benne volt a címbe. - Gondoltam, hogy nekem nyítodott, de nem vettem észre, hogy Fa/Sa-t nyitottál. A report címe " Star admin " ezért egyből elfogadtam, az utolsó szót nem olvastam el. ( Report: 217693 )

A további kérdésem, hogy ezzel mi hibát okoztam neked azzal, hogy mikor nyitottad repotot, akkor vissza is geteltelek téged OKF-re. - Semmilyen előnyt, vagy hátrányod nem született ebből az afkolásodból, szóval nem is értem, hogy miért lett megnyitva ez a Panaszkönyv. Indokolatlan Tp-zgetésre vissza térve, miért lett volna az, amikor még mindig a NAV gariban afkoltál, mivel az elmondásod szerint Ebédeltél.

Vissza térve, hogy milyen hátrány okoztam neked abból, hogy ki geteltelek, majd vissza OKF-re azt én is meg szeretném tudni. - Mivel, hogy semmilyen hátrányt-előnyt nem adtam belőlle, az tuti fix.

Várom bíráló admin válaszát, Roger_Miles pedig a Pk alá ír.

• Kedvelés
Reactions: Staar
Szia!

Először is nem NAV-nál AFK-ztam, hanem OKF-nál, másodszor a report pontos címe ez volt: Star Admin Panasz.
Ahogy mondtam, tudom, hogy Star Admin panasz volt a címe. - Ahogy mondtam, nem néztem az utolsó szót azaz a " Panasz " szót, és csak az első két szót olvastam. - El tudnád nekem mondani, hogy milyen hátrányt okoztam neked abból, hogy ki geteltelek a NAV gariból, majd vissza OKF-re? Plussz ebédeltél is, el fogadtam a reportod, vissza geteltelek OKF. - SEMMILYEN hátrányt nem okoztam neked ebből.

Velem volt már olyan " anomália ", hogy más player más gariba tartózkodik. - Lehet most is ez történt, nem tudom. De az fix, hogy NAV gariba afkoltál.

Magyarán dühből írtál PK-t rám, mivel ki geteltelek a NAV elé, majd vissza OKF? - Nem értelek, de nyugodtan mond el az állás pontodat te is!

• Kedvelés
Reactions: hep1
Ahogy mondtam, tudom, hogy Star Admin panasz volt a címe. - Ahogy mondtam, nem néztem az utolsó szót azaz a " Panasz " szót, és csak az első két szót olvastam. - El tudnád nekem mondani, hogy milyen hátrányt okoztam neked abból, hogy ki geteltelek a NAV gariból, majd vissza OKF-re? Plussz ebédeltél is, el fogadtam a reportod, vissza geteltelek OKF. - SEMMILYEN hátrányt nem okoztam neked ebből.

Velem volt már olyan " anomália ", hogy más player más gariba tartózkodik. - Lehet most is ez történt, nem tudom. De az fix, hogy NAV gariba afkoltál.
Még mindig nem NAV gariban AFK-oltam, hanem OKF-nél.

• Haha
Reactions: zolikaye
Még mindig nem NAV gariban AFK-oltam, hanem OKF-nél.
Ketten tudjuk bizonyítani, hogy a NAV gariban afkoltál. - Ki geteltelek, majd vissza OKF-re. - MIlyen hátrányt okoztam neked ebből?

• Kedvelés
Reactions: hep1
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Nem kaptam kézzelfogható bizonyítékot arról, hogy pontosan hol történt az AFK, viszont az admin és egy másik játékos is megerősítette, hogy a NAV garázsban voltál, így ezt elfogadom.

A getelésből semmilyen hátrány nem ért téged. Az admin egyszerűen kivitt egy olyan helyről, ahol alapvetően semmi keresnivalód nincs.

Miután visszatértél a játékba, célszerűbb lett volna reportot nyitni az adminnak, és megbeszélni vele a helyzetet, vagy kérni, hogy geteljen vissza az OKF-hez.

Az, hogy az admin elfogadta az FA/SA reportot, nem jelent jogkör átlépést, mivel ezeket a panaszokat alapvetően nem szerveren, hanem itt intézzük.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.