Elutasítva Oliver Saxon - Fox

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Oliver Saxon

Újonc
2025. 12. 07.
5
1
LS karakter
Oliver Saxon
LV Karakter
Oliver Saxon
dawn.png

Neved:
< Oliver Saxon >
Kitiltás időpontja:
< 2025.12.08 >
Kitiltás időtartama:
< Az admin nem ismertette >
Admin neve, aki kitiltott:
< Fox >
A kitiltás indoka:
< Adminnak valo hazudás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Igazságtalannak tartom, mert nem történt hazugság, jó volt játszani a szerveren. Eddigi legélvezhetőbb rp szerver. >

Utoljára módosítva moderátor által:
Szia, mintát javítsd 24 óra áll rendelkezésedre. Ha segítség kell kattints a LINK -re

Továbbra sem, van segítség hogyan kell használni a mintát helyesen, fentebb linkeltem is "LINK" -re kattintva találod.

Továbbra sem, van segítség hogyan kell használni a mintát helyesen, fentebb linkeltem is "LINK" -re kattintva találod.
Na már most elvileg tényleg jó kell legyen, elnézést az étetlenkedésért. Üdv: Marcell

Szia arra az ügyre jöttem ki, hogy zárva a kocsi és animban vagy. Fel szedtelek és aztán gondolkodtam, hogy kerültél animba, te azt állítottad, hogy nem használtad a járművet, és még is animba kerültél, egy kicsivel később jött oda a kocsi tulaja, azt monda be zárta a kocsit és ott hagyta. Viszont folyamat tagadtad hogy használtad volna a járművet. Kicsivel később be vallotad hogy volt használva. Bíráló adminnak küldöm a logot.

• Kedvelés
Reactions: Spel8
Szia arra az ügyre jöttem ki, hogy zárva a kocsi és animban vagy. Fel szedtelek és aztán gondolkodtam, hogy kerültél animba, te azt állítottad, hogy nem használtad a járművet, és még is animba kerültél, egy kicsivel később jött oda a kocsi tulaja, azt monda be zárta a kocsit és ott hagyta. Viszont folyamat tagadtad hogy használtad volna a járművet. Kicsivel később be vallotad hogy volt használva. Bíráló adminnak küldöm a logot.
Szia, az elejen valojaban azt mondtam de rogton utana javitottam is magam amikor kerdeztetek hogy a nyilat vagy a w billentyut megnyomtam.(nem tudom mar hogy irtam pontosan) Ez barhonnan nezve eleg unfair eljaras volt, azt figyelembe veve hogy eddig semmit nem kovettem el a szerveren ami nem szabalyos. Sajnos screenshotot es felvetelt nem keszitettem az esetrol pedig lehet jobban jartam volna. A bann idotartamarol informaciot nem kaptam (csak az erintett auto tulaja mondta hogy kb 1honap) pedig azt is szokas kozolni.

Illene tudomásul venni, hogy nem azért van ez a topic, hogy itt beszélgessetek/érveljetek egymás ellen a kitiltással kapcsolatban. Az Adminisztrátort már figyelmeztettem ez ügyben, de úgy gondolom neked is illik ezt magadra venni.

Nem kerül feloldásra a kitiltás.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.