OKF

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

hunrp_gamer

Újonc
2025. 08. 28.
16
7
LS karakter
Cruz Navarro
Sziasztok!
Lenne egy frakció ötletem, ami nem más mint az OKF. Röviden leírnám, hogy miért gondolom azt, hogy szükség lenne erre a frakcióra. A baleset rp-k sokkal színesebbek lennének. Jelenleg csak annyi, ha fejreáll az autó, kihívják az admint, ő legeteli és ennyi. Például, ha egy autó fejreáll nem az lenne, hogy admint hívnak, hanem az OKF-et, majd kiszabadítják rp-ben az embert az autóból (pl feszítővágóval stb.), ha szükséges, majd mivel megszűnt ugye a Dawn Közlekedési Központ és nincs nagyon autómentő (csak cégek), ezért lenne egy jármű ami egy vonóhorgos autó (vagy valami amivel meglehetne ezt tenni) és vissztudnák fordítani az autót (admin nélkül). Természetesen, ha nincs elérhető OKF-es akkor marad az admin, de nyilván ezzel nemcsak az rp-k lesznek színesebbek, hanem még az adminoknak sem kell plusz helyekre kimenni ilyenkor. Jó tudom, hogy sokatoknak ez unalmas, hogy kihívjátok, megvárjátok, míg visszafordítják ez sokatoknak unalmas lehet, de ezzel valósághűbb lenne és még egy rp lehetőség nyílna mindenki előtt. A másik, hogy néha lehetne random tűz (pl épületen), de csak akkor spawnolna, ha van szolgálatban OKF-es. Már igazából van is mapolás csak interior meg garázs kellene mapolás részről. Én például nagyon adnék egy olyan eventet, hogy mondjuk az időjárás jelentés szerint X napon sok eső fog esni, ezért az X folyó X helyen megáradna. Ekkor összegyűlne az OKF és kimenne homokzsákokat lerakni az áradás előtt, hogy az utat ne árassza el a víz, ha az utat is elérné, akkor azt lezárnák. Én még azt is a feladatához adnám, hogy az üzletekhez, cégekhez vagy akárhová kihívnak minket egy tűzbiztonsági vizsgálatra és ezt X időközönként megkellene hosszabbítani és csak úgy működhetne a cég vagy üzlet. Én például még nagyon sok lehetőséget látok ebben a frakcióban.
Köszönöm mindenkinek aki elolvasta és véleményezte/támogatta az ötletet!

Utoljára szerkesztve:
Helló. Megmondom őszintén, tényleg egy jó RP lehetőség lenne, viszont kiindulva az OMSZ-ből pár emberen kívül nem lenne rá érdekeltség sajnos.

• Kedvelés
Reactions: balimexx
Helló. Megmondom őszintén, tényleg egy jó RP lehetőség lenne, viszont kiindulva az OMSZ-ből pár emberen kívül nem lenne rá érdekeltség sajnos.
Szia, igen erre én is gondoltam sajnos, DE jelenleg én például összetudnék rántani kapásból egy kb 7-8 emberes brigádot akik szívesen jönnének (jelenleg vagyunk már 5-en akik szívesen jönnének) és IC pedig tudnék olyan programokat kitalálni, amik megfognák az embereket. Például Nyílt nap, nyílt kiképzés (gondolok pl, hogy végignézhetnek egy kiképzést, előnyöket ezeken elmondjuk, hogy miért érdemes hozzánk jönni). Én úgy tartom, hogy vannak olyan játékosok, akik átjönnének olyan frakcióba, ahol nem az számít, hogy milyen a reakcióidőd vagy hogy mennyire célzol jól (pl fegyverrel), hanem tényleg az rp és a változatos feladat. Én nem az OMSZ-ből indulnék ki, hanem az OKF-ből. Maga az OKF több feladatot lát el, tehát változatosabb lenne, mint az OMSZ. Kifejthetném még rengeteg ideig, hogy miért ne hasonlítsuk a kettő frakciót, de nem fogom.

Utoljára szerkesztve:
Irtam rá egy ötletet ami elvileg fogalomba van véve, az egész OKF, OMSZ, valamint Taxi rendszerre behozni egy "önkiszolgáló" rendszert a frakcióknak, hogyha nincs esetleg player akit ki kellene szolgálni, akkor a rendszer generáljon esetleges "hivásokat" a szerveknek. Értelem szerüen minden szervnek a saját körének a megfelelőjét kapná, pl: taxis random fuvarokat, OKF tüzeseteket, OMSZ pedig esetleges betegeket.

Taxi már meglett próbálva, esélytelen hogy legyen megint szerintem.
OKF alapvetően nem rossz ötlet, viszont nem vevőek rá annyira az emberek. Viszont!
Ezt fel lehetne turbózni egy OKF "Quest NPC"-vel, melynél különböző feladatot kapna az adott Tűzoltó. (pl. Lakásból kimenekítés, személygépjármű áramtalanítás stb.)

• Kedvelés
Reactions: GICCI. és Leroy
Taxi már meglett próbálva, esélytelen hogy legyen megint szerintem.
OKF alapvetően nem rossz ötlet, viszont nem vevőek rá annyira az emberek. Viszont!
Ezt fel lehetne turbózni egy OKF "Quest NPC"-vel, melynél különböző feladatot kapna az adott Tűzoltó. (pl. Lakásból kimenekítés, személygépjármű áramtalanítás stb.)
Ezért értettem a taxira is ezt a rendszert mert szerintem egy jó hangulatú dolog tudna lenni.

Ez amúgy tök jó ötlet, én még azt is hozzátenném hogy legyen csörlő mint IRL és azzal visszatudjanak boritani autókat és kihúzni a vízből mert akkor sima játékosoknak is tudnak segíteni nem csak NPC-nek

Helo OMSZ is max 1 hétig volt aktív, nincs sok RP lehetőségük. OKF-nek méginkább nem lenne.

Az ötlet nem rossz, csak igény nem lenne rá, ahogyan az elöttem lévő is írta. Mondjuk úgy el bírnám képzelni mint ahogy amerikában van, hogy az OKF meg az OMSZ egy frakció lenne, úgy lehet, hogy nagyobb aktivitást is érne el a frakció.
Helo OMSZ is max 1 hétig volt aktív, nincs sok RP lehetőségük. OKF-nek méginkább nem lenne.

Csáó mivel bekerült az OKF mint frakció így Z/H.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.