- 2026. 01. 03.
- 25
- 32
- LS karakter
- gualtiero.maravilla
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban. Levente vagyok, 18 éves, és jelenleg informatikusnak tanulok. Szabadidőmben szívesen programozok és gyakran dawnmtázok, mert ezek igazán kikapcsolnak. Nagyon szeretek kosarazni, ami nemcsak sport, hanem jó közösségi élmény is számomra. Fontosak nekem a barátaim, ezért hétvégén gyakran elmegyek a srácokkal valahova. Érdekel a technológia világa, és hosszú távon is ezen a területen képzelem el a jövőmet.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Voltam már tekes, hadnagyig eljutottam. Van tapasztalatom a frakcióval kapcsolatba, jó a helyesírásom valamint a beszélőkészségem.4. Mióta játszol a szerveren? 2025.05.29.-e óta.4.1 Játszott perceid száma: 95754.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-5 órát.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Barátaimmal újra együtt TEK-ezni mint régen, jól érezni magam egy fain közösségbe.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) TEK-be voltam utoljára. Koz Tolr névvel voltam, leader váltás miatt léptem ki a frakcióból.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy erős, masszív férfit, aki bátor és tudja, hogy mi a feladata a szervezeten belül.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A feladata az, hogy minden terrorcselekményt megoldjanak ami a városban folyik, akciókon irányítsák az akciók menetét, segítsék a többi szerv munkáját.Általános adatok
1. Teljes neve: Obrad Zoric2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 1980.05.104. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MérnökElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: San Fierro, Green St. 13/4.11. Telefonszáma: +38-76-1970-311Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Általános iskola.
- Középiskola, mérnöki szakma.
- Rendészeti főiskola.
- Egyetemi továbbképzés.
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ X ] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: Lemondott a vezető, az új vezetővel nem szimpatizáltunk.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ X ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen, török, német.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.03.25.
OBRAD ZORIC
OBRAD ZORIC
.png)
.png)