Nova Grimm Jelenkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Markvagyok

Újonc
2025. 07. 30.
26
19
LS karakter
Catherine Ward
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.

Márk/16 éves/8996

UCP előélet

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Adminisztrátorként, az időmet az Adminszolgálatra fordítanám, ami körülbelűl 3-4 órát jelent naponta, viszont ez változó, naptól, kedvtől függ, viszont ha tehetem akkor elérhető lennék amikor csak megtehetem.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Azért gondolom hogy megfelelő vagyok a csapatba, mivel rendelkezem Pici admin múltal, ez által nem lenne idegen a helyzet.
Ezek mellett, szerintem elég jól kezelem a konfliktúsokat, és elég jól tudok csapatban dolgozni.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

A DawnMta szerveren 2025. 07. 30. 09:32-ben kezdtem el játszani, azota rendszeresen játszom a szerveren.
Az Rp-zést, 5 éve kezdtem.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Igen, voltam Admin a Hungarylife SaStyle Szerveren Mark Adminnéven.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Sziasztok, Én Márk vagyok 16 éves, Szabad Időmben Sokat Sportolok, ha éppen nem sportolok Akkor a barátokkal töltöm az időm. Szabad időmben Online játékokat játszok ebbe beletartozik az MTA Is, egy ideje Játszom a DawnMTA szerverén, Kb 5 hónap, és pár napja.
A DawnMTA Szerveren Eddig Pár cél-t is elértem Pld: Frakciótagként jelen lenni a szerveren, Egy szép vagyonnal rendelkezni a szerveren.
Most a következő célom felé vettem az írány-t, és az nem más mind a DawnMTA szerveren lévő Játékosok Segítése, ezzel is jóbb élményt generálva a szerveren való játszásra.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Szerintem az admin feladata a játékosok segítése, a Rosz akarok megszüntetése, és a Játékélmény könnyítése a játékosok felé.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

A szerveren szerintem egy fontos helynek számít az autószerelő, Realisztikusabbá teszi az RP-t és a szerveren való játékot,mivel az egyik legtöbbet használt eszköz az a gépjármű, a szerelőtelepnek köszönhetően van lehetőség az autók megszerelésére.​

Szia oksi, keress fel egy meghallgatás miatt, itt fórumon privátban.

• Kedvelés
Reactions: hessz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.