Norman Smith - Csuhy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norman Smith

Újonc
2025. 08. 15.
19
6
LS karakter
Norman Smith
dawnyellow-second.png
<br><br>Panasztevő InGame neve:
<br> Norman Smith ◄<br>
<br>Panaszra tett Adminisztrátor neve:<br>►
Csuhy ◄<br>
<br>Panasz oka, leírása, kifejtése:<br>►
Küldtem egy videót, mert úgy véltem DB volt, csuhy azt állította nem volt DB, mert a porsche csak le akart szorítani, az más kérdés hogy a GLE könnyen felborúl. Utána jött a lila Bmw, aki elvileg fékezet és volt is clipp mondjuk nem láttam de az én clippemben még féknyom sincs. ◄<br>
<br>Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):<br>►
◄<br>
<br>Megjegyzés:
<br> Szeretném ha valaki megnézné hogy tényleg nem e volt DB, mert azért kicsit fura számomra. [/CENTER​

Szia! A másik 2 személy is küldött felvételt, amit OOC chaten te is láttál.
A bíráló adminnak minden logot - videót továbbítok.

A te felvételeden és az övékén is jól látható egy nagyobb lagg, ami az ütközéshez vezetett a Lila BMW-vel.

DB = Driveby, Kocsival való öles.
Amire a panaszod érkezett az pedig Derby.

Szia! A másik 2 személy is küldött felvételt, amit OOC chaten te is láttál.
A bíráló adminnak minden logot - videót továbbítok.

A te felvételeden és az övékén is jól látható egy nagyobb lagg, ami az ütközéshez vezetett a Lila BMW-vel.

DB = Driveby, Kocsival való öles.
Amire a panaszod érkezett az pedig Derby.
Derby-re gondoltam egyértelműen. Én értem hogy lagg, de ha féket nyom a lagg miatt nem szakad meg a fék, és nem láthatatlan a fék nyom. Nyugodtan továbbíthatsz mindent. Mint írtam nem néztem meg a felvételt.

Csao, a panaszt én fogom bírálni, átolvasom, ha van még valami videó vagy valami, azt dobjátok át.

• Kedvelés
Reactions: Joseph és Jack.
Csuhy áltat küldött videón, nagyon jó látszódik hogy a srác elakarta kerülni az ütközést, csak belaggolt, a clippen az is látszik hogy a lagg után mindent is megtett hogy 290-300km/h-ról megtudjon állni.

Ebben semmi féle derby nem történt, az hogy pitelni akart a másik kocsi abban se látok kivetni valót, hiszen nem volt hatalmas a sebesség aminél próbálta.

Lényegében az adminisztrátor nem hibázott az ügy során.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.