- 2024. 07. 30.
- 14
- 13
- LS karakter
- Edem Morisz
Panasztevő InGame neve:
► Edem Morisz ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Norby, Den ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem tudom felfogni még mindig, hogy miért volt az illegálosoknak igaza ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Untitled - Copy - Clipped with Medal.tv
62 Views - Watch Untitled - Copy by Edem_Morisz and millions of other Grand Theft Auto: San Andreas videos on Medal. Tags: #grandtheftautosanandreas
Megjegyzés:
► Elsőnek is, észrevettem, hogy ütköztek, mondom oda megyek segítek, hát ha nem CSH lesz belőle. Majd leginkább az előttem lévő autóra fókuszáltam és nem a mellettem lévőre. Annyit veszek észre, hogy "EGYSZERE" ami szerintem MG is, mert lehetetlen egyszerre kiszállni, és fegyvert is egyszerre elővenni. IC csevegés nélkül. Csak úgy oda jönnek és ledaráltak. Írtam adminnak egyik admin se tudta rendesen kezelni, Norby, Drex, mondta, hogy rakjak panaszt, hogy ha nem vagyok elégedett vele. Azt mondta az illegális az adminnak, hogy TK, majd mondom Norby-nak, hívd fel őket beszélgetni. Azt mondta nem tudja, mivel az egyik Billincsbe van és nem akarja az RP-t megszakítani. A másiknak meg adminűgy van, és azt mondta a kedves Norby, hogy ha legközelebb ilyet látok, random állítsak meg valakit, és egyből jelezzem. Én értem, hogy ő is illegális, de azért nem kellene ennyire védeni a seggűket. Majd nehezen fel lettek hiva dcre. Kiderült, hogy nem is TK volt az autó, hanem nem volt hozzá kulcsa, és azért öltek meg engem, mert féltek. Nos. Szerintem ez nem egy dara szerver, lehetet volna egy olyat is csinálni, hogy lefegyvereztetnek vagy el viszik a kocsimat, megőlés nélkül. De sajnos itt mindenki csak a darára megy. Ha most azzal érvel, hogy "hát de azt meglátták volna, meg ilyenek olyanok, akkor ennyi erővel akinek ütközött ő is látta az esetet és betudta volna jelenteni". Szeretném, hogy ezt az ügyet jobban megvizsgálják, mert nem tudom elengedni egyszerűen, naponta több ilyen eset van, és mindenki meg kapta a szankciót érte. Mondjuk én már hallottam kedves Norbytól mindent is, hogy éppen rablás volt, stb stb. De közbe a közelbe nem volt semmi rablás. ◄
.png)
.png)